Усик став інтерконтинентальниим чемпіоном світу

Усик став інтерконтинентальниим чемпіоном світу
Вчора ввечері, 4 жовтня, на встановленому на полі стадіону «Арена Львів» рингу відбувся вечір боксу, організатором якого була компанія братів Віталія і Володимира Кличків «K2 Promotions».

Головною подією вечора став перший титульний поєдинок у професійній кар’єрі олімпійського чемпіона Лондона-2012, аспіранта Львівського державного університету фізичної культури Олександра Усика (4-0, 4 КО), якому протистояв Інтернаціональний чемпіон WBF, чемпіон Південної Африки Деніел Брюер (24-5-1, 21 КО), - повідомляє IA ZIK.

На кону цієї зустрічі стояв пояс Інтерконтинентального чемпіона WBO у важкій вазі.

Усик спочатку був фаворитом бою. Так, присутній у Львові почесний чемпіон світу Віталій Кличко за кілька хвилин до початку бою зазначив: «Мій прогноз – Усик продовжить свою серію нокаутів, буде п’ятий нокаут Усика, а в наступному році, думаю, буде бій за звання чемпіона світу. Скажу, що Олександр Усик дихає в потилицю Володимиру Кличко».

І вже з самого початку бою українець захопив перевагу. Наприкінці першого раунду в Усика пройшов прямий удар в голову. Втім, Брюер не тільки витримував удари, але й небезпечно контратакував.

У подальшому Усик нарощував свою перевагу, але суперник зумів протриматися цілих шість раундів і лише в кінцівці сьомого, коли у південноафриканця запливло око і він вже не міг чинити опір, Усик серією ударів відправив його в нокаут.

Таким чином, Усик здобув п’яту перемогу в п’яти боях на професійному рингу. Більше того, усі свої перемоги він здобував достроково нокаутом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Усик став інтерконтинентальниим чемпіоном світу
05 жовтень, 2014, 08:45