У Луцьку під час нічних розбірок вбили чоловіка

У Луцьку під час нічних розбірок вбили чоловіка
В обласному центрі Волині в ніч з 7 жовтня на 8 вбили чоловіка.

Журналісти ТРК «Аверс» інформують, що про це їм стало відомо з власних джерел.

Інформацію про вбивство підтвердила начальник сектору зв'язків із громадськістю УМВС України у Волинській області Оксана Блищик. Щоправда міліція поки інцидент не коментує.

Відомо, що вбивство трапилося на пункті прийому металобрухту. На мертвому чоловікові не нашої національності були вогнепальні та ножові поранення. Убитому на вигляд близько 50-ти років.

Вочевидь, злочину передували якісь «розбірки», адже на місці події були ще четверо чоловіків – не українців. Двох з них затримали, інші втекли. Також внаслідок бійок ще один чоловік потрапив дло лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що це за вирази- "не нашої національності"?- негри?
Відповісти
Жид значить
Відповісти
Це вбивство з корисливих мотивів, атже зловмисників було двоє, які хотіли заволодіти майном, що знаходиться на пункті прийому металобрухту. Тим часом, коли зловмисники вчинили умисне вбивство, до пункту прийшов родич потерпілого, який став очевидцем вказаних подій, а тому зловмисники напали ще на останнього, таким чином, спричинили йому три ножові поранення в спину, однак, потерпілий-очевидець почав втікати, що побачили інші люди, які затримали зловмисників на місці події.
Відповісти
кокомани на городі!
Відповісти
Я китєць, тоді вони хто?
Відповісти
Ти мудак.
Відповісти
цигани з прилуцького
Відповісти
это кто простые украинцы или всякая дрянь приехавшая сюда как беженцы за 20 лет или цыгане
Відповісти
Місцеве бидло.
Відповісти
невірна інформація, так людину вбили, їх було двоє, а не 4.і двох затримав родич покійного,який заступився за жінок і тому потрапив у лікарню. перевіряйте дані точніше
Відповісти
ТРК Аверс цю інформацію отримав, напевно, від бомжа під мостом, а автору статті скоро руки покрутить за неправдиву інформацію!!! Тому що навіть сама міліція не зовсім швидко відреагувала... Вона з`явилась , як в американських фільмах, в самому кінці, коли вже злочинці були затримані небайдужими людьми і передані їм в руки. (Звісно, потім міліція усі заслуги приписала собі.) Потерпілий ГЕРОЙ, який захищав свою робочу територію і він є 100% УКРАЇНЕЦЬ і його батьки українці!!! Ніяких "розборок" там не було, на нього напала худоба з с.Прилуцьке прізвище Романенко (син і батько), які прийшли поживитись чужим майном. Хто має якусь інформацію про нелюдів, які ще мають відношення до їх бандитського угрупування, велике прохання повідомити... Тому, що є інф., що хтось спонсує адвоката, який зацікавлений пом`якшити термін ув`язнення убивцям.
Відповісти