У Луцьку відремонтували двір за 2,5 мільйона. ФОТО

У Луцьку відремонтували двір за 2,5 мільйона. ФОТО
У Луцьку після капітального ремонту відкрили прибудинкові території на вулиці Шота Руставелі.

Загальна вартість капітального ремонту становить майже 2,5 мільйона гривень, - розповіли під час оглядин відремонтованого двору луцьким міським головою Миколою Романюком 8 жовтня.

За його словами, за кошти, які витратили на ремонт цього двору, можна було відремонтувати 3 прибудинкові території.

«Спочатку планували витратити значно меншу суму, однак, під час ремонтування почали з'являтися певні додаткові роботи, які влетіли у добрячу копійку», - наголосив мер.

Начальник департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький розповів, що на території двору відремонтували дорожнє покриття, здійснили капітальний ремонт освітлення, зокрема встановили, 21 опору, 44 світильники, проклали 1437 метрів кабелю, облаштували дитячі та спортивні майданчики.

Для дітей встановили подвійну гойдалку та комплекти: пісочницю зі столом та гойдалку-балансир; гойдалку–балансир з двома лавками, ігровий комплекс «Універсал».

Мешканці вулиці задоволені ремонтом, адже він не робився з 1984 року. Однак нарікали і на проблеми, що міліція не слідкує за тим, щоб ввечері нетверезі компанії не псували нововстановлені речі.

До слова, деякі частини дитячого майданчика вже зникли в невідомому напрямку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ремонт, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за 2.5 млн грн в дворі має бути замок як у Монако, а не пофарбована лавка з качельками і 3 смітника. Європа і дерібан - поняття не сумісні
Відповісти
да біля одного будинку поклали асфальт, поставили пару лавок і 2 млн бюджетних коштів немає. цікаво
Відповісти
Романюк казнокрад!
Відповісти
Зробили двір, чекайте порива бо клятий комсомол по іншому не вміє робити!!! Жодного двору в місті без популізму не зроблено, комсомольці беріть приклад зі Львова!!!
Відповісти
Моє коханє гєтто... 500 грн з чоловіка це все вартує, якщо розділити на кількість людей які там проживають... по 1.4 грн в місяць з чоловіка з 1984 року... Лохі ми, нас тупо розводять, вкрали з наших карманів міліони а дали 2 грн вот ми і радуємся!
Відповісти
А що там стільки посадовців в робочий час роблять? Особливо ця Будна? цей двір стане туристичною Меккою? Мабуть так, особливо туристів приваблюватиме кутникова лавка на прямому тротуарі!
Відповісти
Це мабуть округ Бунди от вона і присутня, бо немає "однояйцевих близнюків" ткачука і яручика з суміжних округів.
Відповісти
Понаприїзджало народу, ніби то вони за власні кошти то робили!!!
Відповісти
Цікаво, хто там живе? Якась надмірна увага до того двору, та ще й такі гроші на нього витрачають. Краще б посадовці пройшлись по ДПЗ, тоді б побачили, що є такі будинки, де двору нема зовсім! Будинок і дорога... Підказати адресу?
Відповісти
Соромно. Фотографувалсь... Згиньте!
Відповісти
А мені подобається, бо зробили саме моє подвір'я! Дорога гарно заасфальтована, є освітлення.
Дитячий майданчик краще б "Рошен" поставили, а то дві гойдалки на 215 дітей замало.
Відповісти
Значить так, любава, Лучанин, Лучанка, міша, прокурор і інше мтадо дебілів яке пише тут всяку херню: - ви не просто дебіли - ви єб@нуті дебіли. Спочатку взнайте скільки коштує одна лавочка, скільки коштує покласти метр квадратний асфальту, а потім відкривайте свій поганий рот. Перестаньте бути хохлами, будьте українцями. Бо у вас виходить влада гавно у будь якому випадку, чи робить щось, чи ні. Ця риса притаманна на жаль великій частині дегенератів, які живуть в Україні. Сидіти за клавіатурою і "воювати" таким чином легше ніж самому щось зробити ? так? Міняйтесь, інакше будете дебілами завжди.
Відповісти
хоть хтось має виховувати , клавкодавів закажи любава одну опору один світильник один кв метр асвальту та лавочку тоді патякайте та ще й офіційно з ПДВ а не за грязний нал.
Відповісти
Слухай, чучєло...
за 2 мільйона гривень можна той двір зробити супер! А це просто сміх...
Відповісти
Слухай придурок, ану но давай кошторис склади.
Відповісти
Слухай, чучєло...
за 2 мільйона гривень можна той двір зробити супер! А це просто сміх...
Відповісти
Fantom, відробляєш грошики казнокрадів? Це краще ти закрий свій поганий рот і не патякай. Я прекрасно знаю скільки коштує вся ця інфраструктура, і на 2,5 ляма аж ніяк не тягне. А так як звикла вся ця мерзота з відкатами, то тут і цього буде мало.
Відповісти
Ну і скільки ж коштує ? Викладуй факти, пора жити по новому. Пиз_діти не мішки ворочать. Ми хочемо знати скільки стирили.
Відповісти
квадрат асфальту, до 200 грн, враховуючи щебінь та підмостку, там не зробили НІХ"РА, пофарбували старе лайно і прикотили 3 смітника. Кого ти захищаєш, мудаків які пілять бабло? Чи може скаж шо портсіті тобі побудував перехід?
чи тебе пре кафіе буратіно? роззуй очі
Відповісти
200 грн. коштувало хз коли. Сам роззуй очі, до чого тут порт сіті і буратіно ? тут двір обговорюють.
Я Романюка не захищаю, але по моєму це кращий мер ніж всі ті що були разом взяті.
п.с. Я не працюю в уряді :)
Відповісти
ну і для початку, піди поміряй скільки там квадратів.
Відповісти
Роботи там зроблено багато! Перш ніж критикувати, поїдьте і подивіться. ВПЕРШЕ за все існування ДПЗ на мікрорайоні зроблено стільки роботи! Романюку медалька! ))))) І цукерочка під ялиночку! )))
Відповісти
Двір дійсно гарний, грошей своїх коштує
Відповісти
Я так на "око", не заглиблюючись пару фактів, а то я гадав, що я один такий)))
- факт перший приїзд Романюка і такої свити свідчить про одне двір завершили. Напевно так. Не думаю, що вони ще раз приїдуть)))
- факт другий РЕМОНТНІ роботи вулицею Шота Руставелі, 9, 11, 13, 13а, б, планується виконати на суму два мільйони гривень, серед яких 96.8 тисяч(!) закладено на відремонтовані існуючі спортивний (встановлення сітки?) та дитячі майданчики та встановлено там додаткове обладнання! Провівши невеликий аналіз виявлено, що дитяче обладнання закуплене у луцької фірми "Смайлик" і вартує воно орієнтовно 10.000 грн!!!!!!!!!! А де ділась решта 90.000 тис. не знаю!!!!!
- факт третій заплановано встановити 21 світлова опора а встановили 11!!!!!! Де інші 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- факт четвертий це аналіз дитячого обладнання і світлових опор, а уявіть яка сума грошей закатується в РЕКОНСТРУКЦІЮ дороги)))))))
Відповісти
Я так на "око", не заглиблюючись пару фактів, а то я гадав, що я один такий)))
- факт перший приїзд Романюка і такої свити свідчить про одне двір завершили. Напевно так. Не думаю, що вони ще раз приїдуть)))
Відповісти
МОї коментарі видаляють))
Відповісти
Я так зрозумів Коментарі закриті
Відповісти