Гола дівка напала в Києві на кубок УЄФА .ФОТО. ВІДЕО

Гола дівка напала в Києві на кубок УЄФА .ФОТО. ВІДЕО
Напіводягнена активістка руху FEMEN у суботу, 12 травня, збила з підставки встановлений для демонстрації в центрі Києва на Хрещатику Кубок Анрі Делоне.

У поширеному FEMEN повідомленні йдеться, що «активістка FEMEN Юлія Ковпачик, в день свого 23-річчя, напала на євро-кубок під час його демонстрації на Майдані Незалежності; активістка, обдуривши численну охорону, встигла оголити торс із написом «Fuck Euro-2012» і скинути кубок на землю».

«FEMEN виступає проти проведення в Україні Євро-2012, звинувачуючи УЄФА в пропаганді секс-туризму, в стимулюванні секс-індустрії в містах проведення євро-турніру, в споюванні та дебілізації населення. FEMEN називає Платіні євро-сутенером і закликає всі здорові сили перешкоджати проведенню чемпіонату Європи з футболу в Україні і в Польщі. Справжнім приводом для бойкоту Євро-2012 світовими лідерами повинні стати не тимчасові труднощі однієї олігархічки (натяк на Тимошенко - ред.), а трагедія сотень тисяч бідних українських жінок, втягнутих у світову секс-індустрію», - йдеться у повідомленні FEMEN.



Як повідомляє сайт ICTV, інцидент був вичерпаний швидко, з дівчиною розбираються правоохоронці, а презентація Кубка триває, кияни і гості столиці можуть сфотографуватися поряд з трофеєм.

Нагадаємо, кубок УЄФА вперше у Україну привезли за місяць до першого футбольного матчу Євро-2012. Кубок Анрі Делоне до 26-го травня він побуває в Івано-Франківську, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Львові та Одесі. А у разі перемоги української команди на чемпіонаті, кубок залишиться в Україні ще на 4 роки.

Кубок носить ім’я першого генерального секретаря УЄФА Анрі Делоне, який запропонував проведення чемпіонату Європи з футболу. Вперше ним нагородили збірну СРСР у 1960-му році. Після кожної перемоги на європершості на кубку гравіювали назву команди-чемпіона. Кубок УЄФА - один із найпрестижніших футбольних трофеїв.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: FEMEN
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жінки борються проти злочинної влади а козаки по закаулках обурюються
Відповісти
Під час Другої світової молоді дівчата, які боялися "секс-туризму" ховалися подалі від німців, коли ті заходили в село. Думаю, що на Євро ніхто силою не заставлятиме.
Відповісти
Останні новини
Гола дівка напала в Києві на кубок УЄФА .ФОТО. ВІДЕО
13 травень, 2012, 13:35