На Волині затримали автомобіль з коноплею. ВІДЕО

На Волині затримали автомобіль з коноплею. ВІДЕО
На Волині затримали автомобіль, у якому перевозили коноплю. Пакунок із речовиною рослинного походження знайшли у бокових дверцятах транспортного засобу.

Близько 9 години у Луцьку працівники Державтоінспекції під час нагляду за дорожнім рухом зупинили автомобіль «Форд Сієра», яким керував 32-річний лучанин, - повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

У ході детальної перевірки правоохоронці помітили у передніх дверцятах автомобіля підозрілий пакунок, відтак, вирішили ретельніше оглянути його. У пакеті виявили рослинну речовину, схожу на коноплю, частина зілля уже була розфасована в окремі паперові згортки.

До слова, водій раніше мав проблеми із законом, адже притягувався до відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин.

Затриманий визнав те, що знайдений пакунок належить йому. При цьому повідомив, що зібрав вміст під час риболовлі з лікувальною метою.
Працівники міліції вилучили пакунки із рослинною речовиною та відправили їх для проведення експертизи.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Тепер водієві загрожує до трьох років позбавлення волі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хлобців-горобців також затримували біля "точок" тільки чомусь точки не закривали...
Відповісти