До кінця року в Україні буде дефолт, - нардеп

До кінця року в Україні буде дефолт, - нардеп
До кінця року нинішня влада України буде змушена оголосити дефолт.

Про це заявив народний депутат, член групи «За мир і стабільність» Володимир Олійник, - пише Кореспондент.

За його словами, на сьогодні уряд України не може виконати навіть свої внутрішні фінансові зобов'язання.

«Той факт, що в нашій країні соціальні виплати та заробітні плати вже кілька місяців поспіль або виплачуються з затримкою, або взагалі відсутні, свідчить про катастрофічний дефіцит коштів у бюджеті. Це означає, що дохідна частина бюджету не виконується як мінімум на 30%. Скорочувати дефіцит бюджету можливо або за рахунок збільшення дохідної частини, або зменшення витрат. Як відомо, до загального та спеціального фондів Державного бюджету України в січні-вересні 2014 року, за оперативними даними Державної казначейської служби, недоотримано 20,1 мільярдів гривень. Відповідно, уряд скорочуватиме витрати, це безумовно відіб'ється на житті кожного українця», - сказав депутат.

Він додав, що зараз уряд намагається приховати проблеми з економічною ситуацією в країні.

«Якби не військові дії на сході України, влада вже давно б була змушена оголосити дефолт. Коштів на забезпечення соціальних виплат немає. Уряд наполегливо намагається переконати суспільство, що причиною такого невиконання обов'язків перед суспільством з боку держави є військові дії. Однак це не так. Насправді уряд, не виплачуючи кошти жителям сходу, просто латає діри в інших регіонах», - сказав Олійник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
добрий день пане Олійник ... хто довів до такого стану країну?
Відповісти
Это полный провал власти! Поэтому они и затягивают решения конфликта на востоке и памятники у нас начали падать, чтобы людей отвлечь от краха в экономике. Только языком гаразды! КПУ единственные предложили антикризисный план, а эти "демократы" не прислушались вот и результат.
Відповісти
То ж так, тепер усі шкодуємо що яник втік. А, ще б якби не кацапи, то б з голоду вимерли.
Відповісти
Этим нас не удивишь. Знакомая в Прилукской фининспекции работает, так их еще в начале сентября вызвали в Чернигов, посчитали деньги, которые по факту есть в бюджете, и сказали, что до конца года только аванс по 700 гривен платить будут. А ты как хочешь, так и выживай, хочешь на хлеб деньги оставь, а хочешь за коммуналку отнеси. И менять «демократы» ничего не собираются, лучше ведь 66 млн. евро на Стену выделить, чем на реализацию Антикризисной программы коми, которая спасла бы нас от дефолта.
Відповісти
майдан до ньго все йшло в гору це помитила навить европа и запропонувала асоциацию щоб усунути можливого конкурента
Відповісти
Майдан не поміг і європа влаштувала війну на сході. Генеально! Як я до цього сам не додумався? Йе все гейропа та амегика.
Відповісти
Чому воно ще не сидить?
Відповісти