Стильний Луцьк. Портрет дня: Богдана Франчук

Стильний Луцьк. Портрет дня: Богдана Франчук
Богдана Франчук, 17 років, молода поетеса

Вона пише вірші, любить гарну музику та навіть вчиться грати на барабанах – це все про нашу сьогоднішню героїню.

Щодо своїх образів Богдана каже, що одягається в залежності від ситуації. І вважає, що дівчина повинна одягатися по віку та скромно, щоб не привертати увагу короткими спідницями та глибокими декольте.

«За модою я не слідкую. І, відверто, навіть в стилях не розбираюсь. Просто обираю те, що подобається. Напевно, своїм виглядом я більш схожа на європейських студентів», - розповідає дівчина.

На фото наша героїня одягнена у кофту, жилетку, джинси та кросівки. Додатковим елементом в образі є рюкзак.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Дуже стильна дівчинка. Кросівки, модні джинси, кофта з джинсовим жилетом – все підібрано вдало. Наймоднішим є рюкзак, який і по кольоровій гамі добре поєднується в образі. Вона підібрала все дуже добре.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забули фарбу з лоба змити.
Відповісти
Це перше, що прийшло мені на думку при перегляді фото
Відповісти
Це перше, що прийшло на думку при перегляді фото
Відповісти
І що тут стильного, так пів Луцька вдівається ) ах ха ха
Відповісти
Який колір волосся...приям Хасекі Хюррем Султан Хазрет Релі йопта ))))
Правду сказала, що в стилях не розбирається- її називається "бомжстайл" , от так.
Відповісти
нармальний колiр
iй iде
ростiбни комiрець, ато жаба душит
Відповісти
зробила б трохи спокійнішим колір волосся,тому що він забиває симпатичне обличча дивчини. нарахунок одягу може сказати лише що це буденний одяг, аля 90ті тільки тоді ще чуб надирали. рюкзак це інтерпретація туристичного рюкзака які колись носили чи не усі хіппі.але зараз рюкзаки в тренді тому це хороший вибір. ДІДУХ ЗМИЛУЙТЕСЯ КІНЧАТЕ ВИ ОТІ СВОЇ РОБОТОКОМЕНТАРІ!
Відповісти
За відвертий комент самоі героіні ставлю +. За марення дідух ставлю -. Дівчина поки що так-сяк. Нехай підросте то буде видно "в какую степь"... Кароче,я буду слідкувати за нею... Ги-ги
Відповісти
СТИЛЬНА ДІВЧИНА!Богдана має природню красу!!!!!!Вдивіться уважно яка красуня....Мрію про таку дівчину.Скромність в її очах,а як щиро усміхається,прекрасний колір волосся,не вульгарна.Індеш по місту і думаєш для чого ті дівчата наносять на себе по кілограму макіяжу.Природню красоту ніщо незамінить і доказ тому БОГДАНА..
Відповісти
Цікава дівчинка. Милує око. Люблю таких.
Відповісти
Все!!! Ця рубрика приречена на щоденний псевдодизайнерський маразм......... Стасючка іди нахуй ти вже зі своїм зайцем, а то вже зайобувати стали. Вам би краще мозгів би десь позичити, а ніж обговорювати хто стильний а хто ні. Тут кожний стіляга то село стайл.
Відповісти
Щира порада для таких коментаторів: кожен раз, виходячи на вулицю, одягайте на шию вивіску з написом "Я - лайно", щоб нормальні люди бачили і обходили. Бо від смердить не лише від вас, своїм брудом ви засмерджуєте весь інтернет.
Відповісти
Те, що ви лайно це я не спорю можей й так. Всі люди які пишуть про людей за їхнею зовнішністю про те які вони хороші і які у них якості, то ці люди нерозумні і може лайно як ви говорите, знаю особисто і стасючку і пару людей, що тут засвітились, так то люди не з найкращими моральними якостями, а говорити про людей за їхнім стилем який і важко стилем назвати і про людей взагалі, то це по першу не компетентно і нерозумно. Бо як мавпи а не люди, тай знаю я як стасючка цих людей находить, можна сказати вона їх взагалі толком незнає, лише запрошує пофоткати і вже по обліку дає людині вирок, з тим своїм убогим дизайнером, як жеш це паршиво і смішно зі сторони виглядає.
Відповісти
Поки не пізно звернися до психіатра. У тебе серйозні проблеми з психікою. Видно було важке дитинство, серйозні травми.
Відповісти
Все файно. Кросівки цікаві, рюкзак... ну все.
Тільки вже ці джинси стрейчеві зі стандартними потертостями - заматиляли! (це стосується взагалі всіх образів, які бачиш щодня на вулицях міста).
Відповісти
мені дивно, чому адміни не видаляють лайку??? артем - заздріть собі мовчки і Стасючці, яка щось робить, навідміну від таких тролів, як ви, сидите за компом і обгаджуєте всіх. Викладіть своє фото чи свою роботу, от тоді і порівняємо ху із ху
Відповісти
jane, я займаюся суспільно корисною роботою, а ніж такею хуйнею, і нікого я не гаджу і не ображую, я лише говорю по факту як воно є, ця рубрика і її автори не розкривають справжню суть даної людини а лише її облік, а це ніякої користі для суспільства кім обсуждаловкі не приносить, і розраховане на підлітків або людей які ще не сильно тямлять про справжні речі і справжню красу у цьому житті...
Відповісти
Шандор, те, що ви лайно це я не спорю можей й так. Всі люди які пишуть про людей за їхнею зовнішністю про те які вони хороші і які у них якості, то ці люди нерозумні і може лайно як ви говорите, знаю особисто і стасючку і пару людей, що тут засвітились, так то люди не з найкращими моральними якостями, а говорити про людей за їхнім стилем який і важко стилем назвати і про людей взагалі, то це по першу не компетентно і нерозумно. Бо як мавпи а не люди, тай знаю я як стасючка цих людей находить, можна сказати вона їх взагалі толком незнає, лише запрошує пофоткати і вже по обліку дає людині вирок, з тим своїм убогим дизайнером, як жеш це паршиво і смішно зі сторони виглядає.
Відповісти
Артем.якщо ви займаїтесь СУСПІЛЬНО-КОРИСНОЮ РОБОТОЮ.то де ви берете час читати таку погану рубрику?Всіх обгадили і образили.хоча стверджуєте протилежне.Це не дизайнер убогий.а ваша голова з її начинкою.
Відповісти
стильний тут тілки джинсовий жилет,весь інший одяг звичий,рядовий, просто вдітий аби тіло не було голим. не погано,але назвти стильним не можна.
Відповісти
Чому ви такі ванючки, і чим вам не сподобалася дівчина?.. я не розумію вас
Відповісти
головне, що хлопцям подобаеться
Відповісти
Фотограф і дизайнер, ви всіх підряд ліпите сюди? Дівчина вдіта НОРМАЛЬНО, і не більше. Не розумію за які заслуги її пихнули в "СТИЛЬНИЙ Луцьк"
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Богдана Франчук
10 жовтень, 2014, 13:15