Луцька «Снігова королева» «просить» розширення

Луцька «Снігова королева» «просить» розширення
Льодовий каток «Снігова королева» в обласному центрі Волині потребує розширення.

Про це йшлося під час Дня депутата 9 жовтня.

Депутати Волинської обласної ради оглянули каток, побачили роздягальні клубу, поспілкувалися з тренерами та дітьми, які там займаються.

Заступник голови Федерації хокею у Волинській області Андрій Вершецький розповів, що Федерація хокею України орендує кордодром для випробування автомобілів на вулиці Чорновола, 3 з метою облаштування площадки для льодовикового майданчика зі штучним покриттям «Снігова королева». Він перебуває на балансі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти і науки облдержадміністрації.

Федерація хокею Волинської області заснувала у «Сніговій королеві» дитячу команду «Любарт», яка в 2012 році під час проведення відкритого чемпіонату Волинської області своїм прикладом посприяла створенню хокейних команд у містах Ковель та Володимир-Волинський. Кожного року проводяться чемпіонати області та міждержавні.

Окрім того, відділенням хокею при ДЮСШ №2 створено дитячий хокейний клуб «Спарта», в якому займається понад 240 дітей.

Зі слів Вершецького, Федерація хокею України хоче вкласти гроші в розвиток хокейного спорту на Волині, і, зокрема, в розширення та модернізацію хокейного клубу «Снігова королева». Зокрема, вони пропонують методом аукціону чи конкурсу викупити приміщення і стати інвестором цього клубу.

Вершецький наголосив, що в проект модернізації та розширення закладу входить побудова додаткових роздягалень для дітей, які там тренуються, сушильні, організація «Комплексу для зимових видів спорту».

Депутати прихильно поставилися до такого рішення, адже розвиток зимових видів спорту для Волині – це важливо, це новинка, яку треба підтримувати.

Присутні на Дні депутата обранці громади одноголосно погодилися посприяти такій ініціативі, але за однієї умови: якщо «Снігова королева» на пільгових умовах буде тренувати та давати можливість кататися на ковзанах дітям із малозабезпечених сімей, позбавлених батьківського піклування.

Остаточне рішення з цього питання – за депутатами, які розглядатимуть його під час сесії обласної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
схема рейдерської приватизації та передачі землі та приміщення яка належить державі в приватні руки для бізнесу.слава корупції.а тих хто з депутатів проголосує за таке рішення прирівнюються до тих хто голосівав разом 16 січня 20014
Відповісти
Останні новини
Кращі знімки тижня. ФОТО
10 жовтень, 2014, 12:41
Луцька «Снігова королева» «просить» розширення
10 жовтень, 2014, 12:35