Кандидат у народні депутати Роман Іванюк прочитав лекцію в ЛНТУ. ФОТО*

Кандидат у народні депутати Роман Іванюк прочитав лекцію в ЛНТУ. ФОТО*
В економіку Луцька реально залучити іноземні інвестиції на сотні мільйонів доларів. Для цього потрібні якісна презентація міста і молоді фахівці з нестандартним мисленням, які вільно володіють іноземними мовами.

Про це 10 жовтня в Луцькому національному технічному університеті під час лекції розповідав кандидат у народні депутати України від «Блоку Петра Порошенка» Роман Іванюк.

До вищого навчального закладу кандидат завітав, щоб розповісти майбутнім фахівцям з бізнесу та менеджменту, як працювати з українськими та закордонними інвесторами.

«Особисто я спеціалізуюся на залученні інвестицій для розширення бізнесу, створення нових робочих місць, працюю з українськими компаніями. Моя сфера – злиття і поглинання. Відповідно я працюю над забезпеченням фінансуванням кампаній», – пояснив Іванюк, який у 31 рік обіймає посаду керуючого директора однієї з найбільших інвестиційних компаній України «Concorde Capital».

Здобувши вищу освіту в Острозькій академії, на факультеті економіки, Роман вдосконалював знання за кордоном. Із лекцією до студентів прийшов, бо переконаний у необхідності вдосконалення вітчизняної системи підготовки молодих фахівців, зокрема економістів.

«У зарубіжних університетах 75% навчального часу займає практика. Тому з університету виходять фахівці, одразу готові виконувати певні завдання, за них змагаються роботодавці. Наша система, на жаль, переважно ґрунтується на теорії. А доки не відчуваєш руками – не зрозумієш, як застосувати теоретичні знання», – переконаний кандидат.

Лекцію він розпочав англійською мовою, оскільки вважає, що сучасна молодь повинна йти в ногу з часом, вміти знаходити потрібну інформацію та переймати досвід.

Роман Іванюк наголосив: успіху завжди передує напружена робота. Зокрема, він почав професійний шлях з посади рядового банківського працівника.

«Він показав студентам на власному прикладі, як, пішовши працювати на третьому курсі, у 19 років, протягом кількох років набув досвіду і зумів себе успішно реалізувати за якихось 10 років», – розповів декан факультету бізнесу ЛНТУ Тарас Божидарнік.

Студенти із захопленням слухали молодого менеджера з інвестиційного менеджменту і ставили багато запитань.

«Я дізналася багато нового. Оскільки планую після навчання реалізовувати власну бізнес-ідею, для мене таке спілкування надзвичайно важливе, – поділилася враженнями студентка Олена Багнюк. – Почути людину-практика, яка самотужки всього досягла, не лише цікаво, а й мотивує ще більше навчатися і працювати».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в =політесі менше не стануть бр....
Відповісти
як і в СНУ
Відповісти
Скільки ви отримуєте за такі "статті"? Якщо не секрет
Відповісти
Вітаю Вас я рекламіст Волинь Post . З приводу реклами звертайтесь за телефоном 0666448328 . Радо відповім на всі ваші запитання .
Відповісти
а скільки політех отримує за такі лекції Іванюка?

Хоч у Іванюка з його начальником, що 5-й в списку Тігіпка(Мазепа) Вистачає грошей, навіть у Палиці менше біг-бордів
Відповісти
От люди подивіться на що витрачають гроші ваші кандидати. Такі коментарі лишають найняті люди, яким платять щонайменше 6-7 тисяч гривень за роботу. Щоб вони обсирали конкурентів, писали про них гадості і лили бруд.
Відповісти
ВП, не скочуйтесь до рівня жовтизни і продажності ВН, благаю
Відповісти
Шановні редактори та журналісти велике прохання до Вас перестаньте друкувати"заказуху". За такі дешеві статті ви втрачаєте довіру своїх читачів. Бо коли наступною ви будете писати статтю про корупцію чи кумовство то подивіться на себе.
Відповісти
це рекламний матеріал. маркований зірочкою* і підписаний тегом "політична реклама". чи Ви також звикли довіряти рекламі "бровар Пупкін - перший в Україні бровар"?.. реклама є реклама.
Відповісти
Немає чим вовк срати - так ликами (укр.нар.прислів'я)
Відповісти
чому киянин балотується в луцьку?
Відповісти
Цей народився і жив у Луцьку.А що тут робить ковельчанин?
Відповісти
Він в Луцьку жив 20 років з 31.
Відповісти
Батько вкладаэ в сина кошти, сам батько до Гунчика в зами хоче влизти.Друг ваш симейний Сухомлин вже 9 днив попрацював при новий влади. Це и вас чекаэ.
Відповісти
Цікаво, чи розповів студентам цей мажор, як він розпочав виборчу кампанію з брехні сфальсифікувавши протокол з'їзду партії Порошенка.Бо його на з'їзді ніхто кандидатом у депутати не висував. Якби Костанкевич проводила б цю лекцію - нема питань, бо вона професор, а він хто - прихований регіонал?
Відповісти
В програмі політеха є виступ Іванюка. Чи як завжди, оно конечно да, но тем не менее одначе)))
Відповісти
голосуйте за Атовців.Ми ж хотіли прогнати олігархів злодіїв та мажорів.Не забуваймо НЕБЕСНУ СОТНЮ.
Відповісти
Правильно! Усіх наших дітей - на бойові дії!!!
Відповісти
Цей мажор у Києві виступає в основному по барам де збираться тусовка з дітей олігархів і де за вечір пропивають по 50 000
Відповісти
Почалося обливання брудом і брехнею
Відповісти
Якщо маєте таку інформацію , підпишітся реальним ім"ям , і докази в студію.
Відповісти
Боже... невже це щастя відбулось.Оце то новина. по 1 плюс 1 показати.. дійсно видатни й діяч сучасності..

а якщо серйозно---- бабло перемагає як і раніше. Навіщо цей брєд писати.
Відповісти
Дивись фотографії, як цей мажор працює по пляжахhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=1020626238233&set=pb.1302491227.-2207520000.1413102920.&type=3&theater
Відповісти
Що відбувалася саме лекція - бачив сам. Відео є в мережі. наприклад тут : https://www.youtube.com/watch?v=RIjOzoxgt7E
Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=uUar_5zYtGA
ще одне відео з лекції...
Відповісти
У Іванюка найвищий рейтинг тому почали задіюватись чорні технології з оббріхування за рецептом російської пропаганди.Чим вищий рейтинг - тим більше брехні
Відповісти
рівень викладеного матеріалу щодо інвест-банкінгу - височезний.
термінологія - сучасна і західна.
тип мислення - проєвропейський і професійний.
а стаття написана слабенько.
п.с. про політику питання задавалося, але було відхилено в категоричній формі, оскільки не відповідало темі лекції.
так що припиніть тролити. нормальний тип.
Відповісти
Прочитав на сайті "Волинських новин" ось цей комент. Сподобалось. Вважаю краще в даному випадку не скажеш. Терпеливо прочитав усі коменти. Висновок: у головах переважно хаос і небажання або невміння бачити ліс за деревами. Не треба голосувати проти цього хлопа в жодному разі не через те, що він мажор, чи що він багатий, чи що має європейську освіту, чи бо'зна чому ще. За інших обставин люди з такими характеристиками могли б щиро, чесно і продуктивно служити Україні і кожному з нас. Не треба голосувати, бо це явний і притому рафінований продук нинішньої системи, яка панує в Україні: системи олігархічної, тотально корумпованої, для якої прості люди лише інструмент-бидло у досягненні мети, яка і далі очолюється олігархічною верхівкою, яка все робить для збереження і укріплення цієї системи. Цей хлоп і на мить не задумується про стан простих людей. Він цинічно і холоднокровно розводить нас - лохів з безкарною переконаністю, що ми, вбогі і примітивні, нічого не розуміємо.
Відповісти
І дурному ясно , що посипався бруд від конкурентів .Роман Іванюк - сильний кандедат , і комусь дійсно мішає .
Відповісти
Простим робочим людям!!!
Відповісти
А ниче, шо его родственник, насколько мне известно, директор российского банка у нас в области?))
Відповісти
Від початку російської агресії батько Романа Іванюка звільнився з того банку
Відповісти
ужас рома нащо ти в те болото (політику) лізеш...
Відповісти
Його батька з посади директора банку вигнали!Як мені відомо-не з політичних причин, а через махінації!
Відповісти
Він звільнився, бо російські війська вбивали українців
Відповісти
Піар...
Відповісти
Останні новини
Кандидат у народні депутати Роман Іванюк прочитав лекцію в ЛНТУ. ФОТО*
11 жовтень, 2014, 16:21