«Блок Петра Порошенка» знімає своїх кандидатів, - Томенко

«Блок Петра Порошенка» знімає своїх кандидатів, - Томенко
«Блок Петра Порошенка» знімає своїх кандидатів на користь єдиного сильного кандидата від демократичного табору.

Про це в понеділок, 13 жовтня, в ефірі програми «Свобода слова» повідомив радник Президента України та кандидат у народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Микола Томенко, - пише Укрінформ.

«Сьогодні ми домовилися практично по 20 округах, що «Блок Петра Порошенка» знімає своїх кандидатів на користь один одного для того, щоб одіозні політики не пройшли до ВР України. Це потрібно для того, щоб знову не з'явилися люди, стосовно яких журналісти,експерти і громадські діячі висловлюються проти», - сказав Томенко.

За словами Томенка, якщо демократичні сили визначаються, що є сильний кандидат від їх табору, «Блок Петра Порошенка» готовий його підтримувати, як політична команда.

Політик також зауважив, що за умови, якщо не буде представлена Донецька та Луганська області, необхідно зробити все, щоб за кілька місяців у цих регіонах відбулися вибори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порошенко в пользу Яценюка, а тот пользу Порошенко. И так хотят создать парламент только из своих. Но не имея оппонентов такая власть много наделает. Всегда нужно иметь другой взгляд, чтобы понять ситуацию в целом. А так олигархическая власть будет делать все для себя, судя по их постоянным сокращениям соц. сфере. Где защитой выступают коммунисты.
Відповісти
Останні новини
«Блок Петра Порошенка» знімає своїх кандидатів, - Томенко
14 жовтень, 2014, 08:05