Марш героїв у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

Марш героїв у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку на свято Покрови Пречистої Богородиці, у День українського козацтва та у День створення Української Повстанської Армії 14 жовтня відбувся Марш Героїв центральними вулицями міста.

Захід розпочався о 14:30 вшануванням загиблих Героїв України біля пам'ятника Жертвам політичних репресій та молебнем священнослужителів Української православної церкви Київського патріархату.

Голова Волинської облради Валентин Вітер, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, міський голова Луцька Микола Романюк, секретар Луцькради Сергій Григоренко, лідер «Правого сектору» Волині Павло Данильчук, волинські бійці полку спецпризначення «Азов» та добровольчого батальйону «Айдар» і ветерани ОУН-УПА поклали до стели квіти, вшанувавши пам’ять вояків, які загинули за волю, незалежність й добробут України.

Урочисте вшанування Героїв України – Марш на честь захисників нашої Батьківщини відбулося з ініціативи «Правого сектору» Волині та «Автомайдану України» за підтримки Волинської облдержадміністрації, Волинської обласної ради та Луцької міської ради.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: акція, марш
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ггг)) а майор Пелих вже форми своєї стидається)))
Відповісти
Зацікавлені сили прагнуть занадто "бандеризувати" подібні, на перший погляд, безумовно патріотичні і потрібні заходи. Така надлишкова "бандеризація" цих акцій фактично грає на руку Путлєру і проросійським силам в Україні. Складається враження, що сили-організатори або не розуміють, що таке серйозна політика, або займаються політиканством на догоду Росії, яка зацікавлена у розгойдуванні ситуації в Україні.
Відповісти
Ви хворенький?))))
Відповісти
Я "щиро" шокований вашою глибинною аналітикою! Не хочу казати образливих слів, а от інше на розум не приходить. Завдяки таким ліберастам як ви мають тисячі полягти, щоб патріотизм домінував, а можна ж було й просвітництвом націоналізму отримати патріотизм, а не тисячами жертв!
Відповісти
Шановний, не змішуйте поняття націоналізм і патріотизм, бо це не завжди одне і теж. Подивіться, що сьогодні робилося в Києві коло ВР. Такі дії явно сприяють путінській пропаганді. Якщо навіть це робиться щиро з патріотичних покликань ( в чому я дуже сумніваюсь), то це , м'ягко кажучи, дуже тхне містечковим розумінням патріотизму, що є об'єктивно небезпечним взагалі і особливо в нинішній ситуації. Зрештою, як показує нинішня політична практика в Україні, серед "свободівців" не було і нема (очевидно й не буде) серйозних політиків. Підтвердженням є Тернопіль, Франківськ, Львів. Вони можуть лише горлопанити та валити пам'ятники. Але пам'ятників в Україні, на щастя, вже майже не залишилося. Залишилається лише горлопанити та влаштовувати крикливі акції на кшталт сьогоднішньої в Києві. Не знаю, може й "Свобода" заробить після цього якусь сьтню голосів на Західній Україні. Але впевнений, що мислячим людям симпатій до цієї партії такі акції не додадуть ба й більше. Не те сьогодні потрібно країні і людям, не те.
Відповісти
Дітей заставляли у школах йти на той марш.
Відповісти
А кого цікавить думка кацапів.Вони один хєр все перекрутять.
Відповісти
не вважатиму цих учасникив героями
Відповісти
дибіли цей правий сектор і всі ті хто були на майдані!
Відповісти
Повиводили дітей для масовки.
Відповісти
а марширувати ці "герої" могли не в пікові години?? паралізували рух у всій центральній частині і аж до "променя" та історичного корпусу, я до роботи пітора кілометри їхав 45хв...
коли вже почнуть думати головою...((
Відповісти
Все було дуже на схожне на типову "обязаловку" радянських часів - нагнали школярів і студентів, щоб перед ними попіарились липові патріоти. А подібні заходи дійсно тільки сприяють розгойдуванню ситуації на Україні. Ті, хто ці акції організовують, не в змозі зрозуміти, що інша частина України (і не тільки Схід) не визнають і НІКОЛИ не визнають ОУН-УПА, Бандеру, Шухевича. Мельника, Коновальця та інших своїми героями. Намагання навязувати свйій погляд на історію другої світової війни всій Україні - це дійсно шлях до подальшої війни... Та врешті решт: хочете провести подібну акцію проводьте, ніхо цього не може заборонити, але ж не вдавайтеся до методів комуністичних часів з їхнім примусовим залученням всіх і вся на домонстрації типу першотравневих чи 7 листопада. Бажаєте поставити в Луцьку памятник Бандері - та ставте (якщо таке рішення прийме громада Луцька в особі її представницького органу - міської ради), навряд чи хтось приїде з Донецька або Луганська цей памятник валити, хоча там і вважають Бандеру посібником нацистів і ідеологом етнічних чисток на Волині під час війни. Але не навязуйте свою думку іншим і не піартесь на цьому грунті....
Відповісти
Херой, а тебе чого не було на марші? Де був Хведчак, Климчук і Ко ? Де ти і твої люди були вчора? чи ти, як комуняка, святкуватимеш і далі 23 лютого? Патрійоти х***ві!
Відповісти
Останні новини
Марш героїв у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
14 жовтень, 2014, 17:59