На Волині вкрали благодійну скриньку

На Волині вкрали благодійну скриньку
Волинські міліціонери затримали спритника, котрий викрав скриньку з грішми для лікування дитини.

Повідомила про зникнення скриньки 24-річна місцева жителька, котра встановила її для збору грошей на лікування своєї доньки, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Мама дівчини залишила скриньку на прилавку в магазині, щоб люди матеріально допомогли їхній родині.

"Скориставшись нагодою, зловмисник, а ним виявився 21-річний місцевий житель, непомітно для персоналу поцупив скриньку. Таким чином злодій "заробив" близько 500 гривень. Вийти на слід правопорушникам вдалося дільничним інспекторам міліції", - повідомив начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Ярослав Соломонюк.

За фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці обґрунтовано підозрюють його у скоєнні ще двох крадіжок.

"У ході досудового розслідування встановлено, що спритник у минулому неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, більше того – має судимість за скоєння майнових злочинів. Нині молодик ніде не навчається і не працює. З його слів, гроші йому були потрібні для проведення дозвілля, у тому числі частину коштів, призначених для лікування дитини, він витратив на випивку, – розповів Ярослав Соломонюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.