Кримчанин пограбував лучанку

Кримчанин пограбував лучанку
Група затримання спеціального взводу Державної служби охорони затримала жителя АР Крим, який вирвав сумочку у 30-річної лучанки та втік.

Інформація про грабіж надійшла на телефон 102 о 20:50 від самої потерпілої, - повідомляє прес-служба управління МВС у Волинській області.

Найближче до місця події опинився працівники Державної служби охорони при УМВС України у Волинської області, який уже за лічені хвилини з'ясовував у потерпілої та свідків будь-яку інформацію про зловмисника. Запросивши жінку і свідка до службового авто, правоохоронці вирушили на пошуки правопорушника. Тож невдовзі свідок впізнав в одному з громадян грабіжника.

Побачивши міліцейське авто, спритник спробував втекти, але за лічені хвилині правоохоронець наздогнав і затримав втікача. А згодом під час огляду території за маршрутом переслідування затриманого міліціонери знайшли сумку потерпілої.

Затриманим виявився 18-річний кримчанин. За фактом пограбування розпочато кримінальне провадження за статтею 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тепер молодику доведеться відповісти перед законом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.