На Волині за розважальні заходи притягуватимуть до відповідальності

На Волині за розважальні заходи притягуватимуть до відповідальності
Працівники Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області спілкувалися з керівниками розважальних закладів району щодо обмеження масових заходів.

Працівники міліції намагалися довести до відома громади рішення міської ради про обмеження масових заходів з концертно-розважальним супроводом в Камінь-Каширському районі, - повідомляють у прес-службі УМВС України у Волинській області.

«На Сході держави сьогодні іде справжня війна. До періоду нормалізації ситуації та відновлення стабільної життєдіяльності в державі міська рада прийняла рішення обмежити та за можливості відмінити на території району проведення організаційно-масових заходів із концертно-розважальним супроводом культурного, спортивного та іншого характеру», - зауважив старший дільничний інспектор міліції Вадим Антонюк.

Інспектор із режиму секретності райвідділу міліції Ольга Ліпич розповіла присутнім про адміністративну та кримінальну відповідальність, яка може настати за порушення режиму роботи, а також за виявлення та приховування фактів розпивання спиртних напоїв неповнолітніми та малолітніми в приміщеннях розважальних закладів та поблизу них.

Працівники міліції порадили керівникам будинків культури встановити в приміщеннях відеокамери з метою фіксації правопорушень, які вчиняються на території закладів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
руками нещасних "пересічних"...
Відповісти
підтримую, ще б в Луцьку створили групи оперативного реагування на відвідувачів барів та ресторанів, які шумлять після 22.00.
Відповісти
дурнуваті...
Відповісти
Останні новини
На Волині за розважальні заходи притягуватимуть до відповідальності
16 жовтень, 2014, 16:59