У Волинській обласній лікарні відкрили оновлене ЛОР-відділення. ФОТО

У Волинській обласній лікарні відкрили оновлене ЛОР-відділення. ФОТО
У Волинській обласній клінічній лікарні відкрили відділення за кошти обласного бюджету та інвестицій - 1,6 мільйона гривень.

Так, після капітального ремонту 20 жовтня відбулося відкриття оториноларингологічного відділення.

За словами головного лікаря оториноларингологічного відділення Волинської обласної лікарні Георгія Щурука, відділення є центром надання високоспеціалізованої лікувально-діагностичної допомоги волинянам. У ньому проводяться найскладніші оперативні втручання на органи ЛОР.

Щороку у ньому лікують стаціонарно понад 2 тисячі волинян, а ще 12 тисячам пацієнтів надають консультативну допомогу. Спеціалісти відділення роблять більше двох тисяч найскладніших операцій протягом року.

Георгій Щурук наголосив, що відділення оснащене сучасною лікувально-діагностичною апаратурою, зокрема, хірургічною ендоскопічною стійкою, ендоскопічним діагностичним обладнанням, ендоскопічною фіброволокновою оптикою, діагностичними та хірургічними мікроскопами. Є також кабінети МРТ, КТ та ангіографія.

Також він наголосив, що особливістю роботи відділення є те, що у ньому проводять слухополіпшуючі операції на середньому вусі та хірургічні втручання при онкопатології.

За словами начальника управління охорони здоров'я Волинської ОДА Ігоря Ващенюка, у 2013 році Волинська область була першою із регіонів України, котрій світовий банк затвердив план дій щодо модернізації медицини. Оскільки було відзначено фаховість волинських лікарів, то край і отримав ці гроші.

«Оскільки гроші є, тому треба їх освоювати», - сказав Ващенюк.

На відкриття приїхала радник Президента України Ольга Богомолець, яка оглянула оновлене приміщення та поспілкувалася із працівниками медзакладу. Богомолець наголосила, що потрібно повертати повагу до лікарів, і вона робить для цього все можливе.

Священнослужителі на чолі із Митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом освятили приміщення відремонтованого відділення та прочитали молитву.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як вже набрид цей Іванюк, сунеться буквально скрізь з самопіаром, надіюсь він не пройде, бо довіру громадян треба завойовувати іншими методами.
Ще хочу додати, що лікар Щурук, про якого згадується у статті, це справжній професіонал, дякую йому, дуже допоміг мені, кваліфіковано зробив мені операцію, хоча раніше я не думав що в нашій лікарні здатні робити таке, але помилявся
Відповісти
Щуруку Мега РЕСПЕКТ!!!!!!!!!!! Дійсно - Лікар!!!
Відповісти
Окрема подяка та респект Щуруку Олександру. Справжній професіонал своєї справи та просто дуже хороша людина
Відповісти
Щурук Олександр спражній професіонал своєї справи та й просто хороша людина з великої букви.
Відповісти
Георгій, привіт. Вітаю.Накінець і до Вашого відділення дійшла черга. Првцюйте на користь людям .Привіт Батькові і Саші.
Відповісти
Щурук Георгій Зіновійович найгірший лікар з усієї області.Ставить неправильні діагнози,після чого заявляє що людина психічно хвора.Коли лікар у Львові зміг дійсно реаально поставити діагноз та допомогти,то цей і далі продовжував робити з людей психів.Ставить високі такси на операцію,відношення жахливе,зовсім не лікує.Нікому не рекомендую звертатись у цю лікарню!
Відповісти
Останні новини
У Волинській обласній лікарні відкрили оновлене ЛОР-відділення. ФОТО
20 жовтень, 2014, 14:07