Кожен проданий голос – зрада України, – активісти

Кожен проданий голос – зрада України, – активісти
Громадські активісти закликають голосувати чесно на виборах.

Про це йшлося у понеділок, 20 жовтня, під час розширеної прес-конференція громадської інформаційної кампанії «Голосуй чесно! – Обирай гідних!», яку зініціювали Всеукраїнська мережа «Громадські ініціативи України» та Громадський сектор Євромайдану.

Лозунг ініціативи: «Не продавай свій голос – отримай більше на виборах».

«Основний акцент ми ставимо, щоб не продавали свої голоси. Наголошуємо на тому, щоб люди дізнавались, чи не голосували кандидати за ті ж самі диктаторські закони 16 січня, чи не приховують своїх статків від виборців, чи не мають ніякого відношення до корупційних схем ну і чи не займаються власне підкупом виборців», – сказала координатор громадської ініціативи на Волині Ірина Мусій.

За її словами, мета кампані – поінформувати виборців про їхні права та переконати людей, що потрібно голосувати чесно, не порушуючи закони.

Інформаційна кампанія «Голосуй чесно» розпочалась у четвер, 16 жовтня і триватиме до п’ятниці, 24 жовтня включно. На сьогодні провели круглі столи у Ковелі та Володимир-Волинську, спілкуються з виборцями в області та інформують їх про порядок проведення виборів. Також планують оганізувати кілька акцій у Луцьку.

«В своїх меседжах ми говоримо про те, що кожен проданий голос – це зрада України. Це зрада тих бійців, які захищають нашу землю на Сході. Звісно, ми акцентуємо увагу, що це не політична агітація», – зауважила Ірина Мусій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і розпоряджаюсь ним без порад "двухстволок".
Відповісти
Є чудова фраза -"не кажи що мені робити і я не скажу куди тобі піти"
Відповісти
Увага, на сайті Волиньпост видаляють всі коментарі, що не влаштовують п. Констанкевич. А саме було вказано, що вона купує голоси студентів
Відповісти