Кандидата в нардепи від "Народного фронту" підірвали вибухівкою

Кандидата в нардепи від "Народного фронту" підірвали вибухівкою
На кандидата у депутати від Народного Фронту Володимира Борисенка здійснено замах.

Це сталося у Борисполі, 20 жовтня, увечері, - повідомляє "Українська правда" за інформацією у Facebook депутата Миколи Княжицького та радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

За його словами Книжицького, Борисенко у важкому стані в лікарні. "Борисенку погрожували і він писав з цього приводу заяву у правоохоронні органи", - зазначив депутат.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко зазначає:

«Коли він вийшов на подвір'я... у нього був зроблений постріл з вогнепальної зброї і під ноги кинуто саморобний вибуховий пакет. Кулю зупинив бронежилет, який носив Володимир Борисенко останнім часом після отримання телефонних погроз і підкидання голови свині як залякування. На даний момент Борисенко госпіталізований в стані больового шоку. Жити буде», - пише Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, Слідче управління УМВС у Київській області почало кримінальне провадження за статтею 115 - замах на вбивство. Слідство розглядає кілька версій замаху, зокрема і пов'язану з участю у виборах.

Речник Президента України Святослав Цеголко повідомив, що Петро Порошенко дав Службі безпеки України добу на розслідування цього інциденту.

«Президент Порошенко доручив голові СБУ Наливайченку терміново провести розслідування інциденту, що трапився у Борисполі з кандидатом у народні депутати Володимиром Борисенком, і доповісти про результати протягом доби», - написав Цеголко у Facebook.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Когда он вышел во двор покормить свою собаку----цирк.Може вже хватить піаритись кандидати в депутати.собаку кормить в броніжелеті. може ще спить в ньому.
Відповісти