Рада ще може дозволити військовим АТО голосувати, - Луценко

Рада ще може дозволити військовим АТО голосувати, - Луценко
Радник Президента Юрій Луценко вважає, що Верховна Рада на позачерговому засіданні могла б ухвалити зміни до виборчого законодавства, які дозволять проголосувати військовим у зоні АТО.

Про це він сказав в програмі "Свобода слова" на ICTV, - пише Українська правда.

"Я вважаю, що буквально через день сесію Верховної Ради можна скликати. Я впевнений, що якщо "Батьківщина" визнає свою помилку і проголосує за цей закон, ми зможемо виправити ситуацію; Президент негайно його підпише, він набере чинності, і я впевнений, що бійці АТО принаймні отримають знак поваги за те, що вони роблять там", - заявив Луценко.

Окрім того, він повідомив, що президентська команда пише коаліційну угоду на основі програми розвитку України "Стратегія 2020".

"Ми зараз пишемо цю коаліційну угоду. Вона буде достатньо серйозним документом. Буде передбачати календарний план змін законів. Передбачати щотижневий звіт парламенту та уряду за реалізацією цієї коаліційної угоди", - зазначив радник Президента.

"Я впевнений, що там мають можливість показати себе усі "партії Майдану". Більше того, ми вважаємо, що коаліція має складатися не з 226 голосів, а бодай з 270, 280, найкраще 300 голосів", - додав Луценко.

Нагадаємо, Верховна Рада не внесла зміни до виборчих законів, які б дозволили учасникам антитерористичної операції проголосувати на парламентських виборах 26 жовтня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
буква в заголовку відсутня
Відповісти
вже присутня
Відповісти
Останні новини
Рада ще може дозволити військовим АТО голосувати, - Луценко
21 жовтень, 2014, 10:23