У Луцьку два тижні протікала труба. Комунальники знали, але займалися іншим

У Луцьку два тижні протікала труба. Комунальники знали, але займалися іншим
У Луцьку комунальники два тижні збиралися ліквідувати прорив труби на вулиці Кравчука біля будинку № 15.

Як пояснив директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук, аварію не могли відразу ліквідували через те, що подібні роботи проводили в інших районах Луцька.

Нагадаємо, про прорив труби на вулиці Кравчука стало відомо ще 30 квітня – про нього у «Колонці автора» на ВолиньPost написав головний редактор газети «Хроніки Любарта» Андрій Лучик.

До виконання ліквідаційних робіт працівники «Луцькводоканалу» приступили тільки у понеділок, 14 травня.

За словами директора КП «Луцьктепло» Івана Корчука, на місці пориву прогнила труба. Відтак знадобився певний час, аби заготовити матеріал і почати працювати.

«Також воду робили і в районі гіпермаркету «Там Там», і щоб не перекривати два рази воду, і одночасно не залишати людей без води, ми спочатку зробили там, а зараз на Кравчука робимо. До вечора плануємо завершити», - повідомив Корчук у вівторок, 15 травня.

Про це ж повідомив і директор департаменту ЖКГ Луцькради Іван Кубіцький. З його слів, на вулиці Рівненській, 72 відбувались серйозні роботи по заміні трубопроводу. Також були інші планові роботи, та ліквідації аварій, які треба було виконати.

«Ми йдемо по порядку. Добралися туди. На превеликий жаль кількість аварійних робіт трохи більша, ніж наші можливості», - бідкається Кубіцький.

На запитання чи не можна було попросити допомогу по усуненню аварії у КП «Луцьктепло», Кубіцький зауважив, що цьому комунальному підприємству вистачає своїх об’єктів і «на воду вони не можуть переходити».

Натомість перший заступник директора ДКП «Луцьктепло» Дмитро Дубняк розповів ВолиньPost, що його працівники теоретично могли б взятися за цю роботу, адже теж мають аварійну бригаду.

Проте, за словами Дубняка, до них ніхто із таким проханням не звертався.

Також Дубняк додав, що «Луцькводоканал» з аналогічною пропозицією міг би звернутись до ВАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» або іншої фірми, яка займається такими роботами.

Ремонт труби покриють за рахунок КП «Луцькводоканал». «По завершенню робіт буду знати точну вартість, зараз не готовий сказати», - зауважив Іван Кубіцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А подія то яка важлива! Якраз обласного масштабу! І коментарів не полінувались у стількох керівників взяти! Ви бачили в столичних інтернет-ЗМІ такі новини - тече труба?
Відповісти
Вам все-одно? Ви користуєтеся безкоштовною водою? :-)
Відповісти
Посиділи б Ви Оля два дні без води, ми би побачили що б ви тут співали. Сьогодні 15 травня, але на Кравчука обіцяної води нема. Два дні нема! І завтра невідомо чи буде! Так про це не писати??? А шо тоді писати??? ПРО Ю. і Я.? Задрали!!!
Відповісти
Нормальна стаття. Мене, наприклад, цікавить весь спектр подій Луцька. Водопостачання - це дуже важливо, тому не слухайте деяких тут.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку два тижні протікала труба. Комунальники знали, але займалися іншим
15 травень, 2012, 13:45