Понад 30 тисяч волинян отримували меншу мінімальної зарплату

Понад 30 тисяч волинян отримували меншу мінімальної зарплату
У ІІ кварталі 2014 року більше, ніж 30 тисячам волинян виплатили зарплату у розмірі менше мінімально визначеного законодавством.

Про це свідчить аналіз поданої волинськими працедавцями звітності за формою № 1ДФ за підсумками ІІ кварталу 2014 року, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, після ухваленням податкових змін та у результаті процесів децентралізації влади учасником бюджетного процесу стає кожен. Тобто, від того, чи виплачується легальна зарплата з відповідними відрахуваннями, залежатиме фінансова самодостатність місцевих скарбниць.

«Ми не менше від платників податків турбуємося про те, щоб система так званих зарплатних податків, яка нині в Україні не відповідає інтересам бізнесу та держави, швидко пройшла шлях реформування з мінімальним втратами для бюджету та без надмірного навантаження на сумлінний бізнес», - наголосив в.о.
начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Як зазначив керівник ГУ відомства в області, спілкуючись з
роботодавцями, фахівці органів ДФС переконують їх виконувати свій обов’язок перед державою і дбати про соціальний захист своїх працівників.

«Зі свого боку пропонуємо аналітичну допомогу та нові сервіси для полегшення звітування перед органами ДФС. Тобто, про тиск чи збільшення податкового навантаження на бізнес не йдеться», - підкреслив Віталій Чуй.

Довідка:

Зарплату в області у розмірі від 1218 до 1500 гривень у ІІ
кварталі виплачено 38530 працівникам, від 1500 до 2000 гривень – 31107 працівникам, а більше 2000 гривень на Волині отримали 108182 працівника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
bomjamu mu stalu z takimu zarplatamu!
Відповісти
Останні новини
Понад 30 тисяч волинян отримували меншу мінімальної зарплату
22 жовтень, 2014, 15:16