«Чесно» і мажоритарники: продовження баталій

«Чесно» і мажоритарники: продовження баталій
Громадський рух "Чесно" на Волині не робив спростування щодо депутатів, які голосували за закони 16 січня.

Про це пишуть активісти руху на офіційній сторінці у Facebook.

"Кандидат у народні депутати Сергій Мартиняк, що балотується на 20 мажоритарному окрузі на Волині, розмістив на своєму сайті інформацію, що нібито "громадський рух «Чесно» на Волині припинив «бракувати» волинських депутатів-мажоритарників, оскільки отримав достатньо доказів про те, що Степан Івахів, Сергій Мартиняк та Ігор Єремеєв не брали участі у голосуванні за закони 16 січня", - повідомляється у заяві.

Активісти наголошують, що рух "Чесно" не робив заяв такого змісту.

"Депутатами, що голосували за закон 16 січня, ми вважаємо депутатів, вказаних у поіменному голосуванні за проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян ( №3879) - за основу та в цілому, розміщеному на офіційному сайті Верховної Ради: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=3611", - пишуть у "Чесно".

Також зазначають, що частина депутатів, які голосували за закон 16 січня, згодом написали заяви про відкликання свого голосу. Так, у Волинській області заяви про відкликання голосів від кандидатів зареєстровані Апаратом Верховної Ради: Сергія Мартиняка - 7 жовтня, Ігоря Єремеєва - 7 жовтня, Степана Івахіва - 3 жовтня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
будете просити щоб закони 16 сичня повернули бо таки закони е у всих цивилизованих суспильствах тильки в рази жорсткиши щоб свидоми мавпи в масках и брехливи журналисти не виришували долю краини
Відповісти
Бандити брехали і будуть брехати,крали і будуть красти.А д-ілам так і треба.Беріть по 200 грн.
Відповісти