Луцькі школярі чепуритимуть парк, бо «від роботи ніхто ще не вмер»

Луцькі школярі чепуритимуть парк, бо «від роботи ніхто ще не вмер»
Вихованців навчальних закладів Луцька залучатимуть до прибирання скверів та парків, що є на території міста, зокрема, парк культури і відпочинку 900-річчя, що на вулиці Мазепи.

Про це повідомив перший заступник міського голови Миколи Романюка Святослав Кравчук під час оперативної наради у луцького міського голови у вівторок, 28 жовтня.

За його словами, з третього листопада школярів прийдуть на навчання після осінніх канікул, тому можна буде їх залучати прибирання, адже «від роботи ніхто ще не вмер».

«В нас з понеділка діти виходять в школу. Залучайте школи! Не одна ще дитина не вмерла, якщо візьме граблі і згребе листя. І не треба боятися, що батьки скажуть, що хтось когось заставляє. Нічого страшного. Від роботи ніхто ще не вмер – вмирають від чого другого», - повідомив Святослав Кравчук.

Він додав, що необхідно підготувати до початку зими усі парки та сквери. Відтак, Кравчук дав доручення, аби залучати учнів шкіл до розгрібання листя, аби комунальні служби згодом мали можливість його вивезти.

«Тому давайте розділіть по школах, дайте грабельки і хай поприбирають парк. Він в страшному стані. Треба це все листя позгрібати, а потім вивеземо», - інформував Кравчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дожились... Вже дітей "припахують". Зовсім туго з людьми, Кравчук?
Відповісти
Використання праці неповнолітніх тягне на статтю із терміном. А про те, що від роботи ніхто не помер, нехай розкаже нащадкам фашистських і комуністичних концтаборів.
Відповісти
Дітей треба привчати до праці, але і дорослим потрібно показувати приклад, то ж хто заважає міським депутатам долучитися до доброї справи?І пану Кравчуку теж корисно!
Відповісти
а з якого дива цей старий клоун кравчук хоче примушувати дітей працювати - в тюрму захотів?
Відповісти
А чим займається КП " Парки і сквери м. Луцька"? Хай загрібають.А то звикли, що роботи в парку виконують безкоштовно тільки міські толоки, а тепер ще і школярі.
Відповісти
На мою думку, це не зашкодить,а навпаки покаже школярам, що сміття повинне бути в смітниках...
Відповісти
Це заборонено? Нас просто примушують це робити. До того ж іноді в наш вільний час або вихідний день. Ми прибираємо все те гниле почорніле листя, шприци, презервативи, недопалки, лайно просто в тому одягу в якому прийшли в школу. В нашій країні учні- це безкоштовна робоча сила. Є величезна вірогідність заразитися ВІЛом. І на це всім наплювати. Копайтесь дітки в блювотинні й лайні.
Відповісти
Останні новини
Луцькі школярі чепуритимуть парк, бо «від роботи ніхто ще не вмер»
28 жовтень, 2014, 10:50