Ляшко розказав про свої плани стосовно прем'єрства

Ляшко розказав про свої плани стосовно прем'єрства
«Збити» Арсенія Яценюка і запропонувати когось іншого на пост прем'єр-міністра – якщо це буде, то це буде «візантійщина», «кулуарщина», і це називається ревізувати вибір більшості українських громадян, переконаний лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

«Я категорично проти цього. Арсеній виграв, нехай формує уряд. Він отримав квотум довіри від громадян, нехай впрягається і тягне цей «віз», – цитує Ляшка Експрес.

У той же час він відзначив, що не проти сісти в крісло прем'єра чи навіть президента, але не зараз.

«Поганий той солдат, який не мріє стати генералом. Якщо я скажу, що мене не цікавить місце спікера, президента, прем'єра – природно цікавить. Будь-яка партія прагне перемоги. Але я в той же час не в космосі літаю, а ходжу ногами по грішній землі. Ось коли наша партія буде мати можливості, матиме силу, тоді ми будемо претендувати на ті посади, які відповідають нашим можливостям і нашим силам. Мене сьогодні не цікавлять посади. Моя посада – це лідер Радикальної партії і мене це влаштовує», – розповів «радикал».

Ляшко також розповів журналістам, що його політична сила планує зробити все, щоб підвищити зарплату і соціальні виплати для громадян, і навіть знає, як це зробити.

«Треба менше красти і брехати, тоді будуть гроші і на пенсії, і на зарплати, і на все інше. І не просто на підвищення пенсій і зарплат чи виплат на народження дитини і індекс інфляції, а суттєве підвищення. Для цього потрібно перекрити контрабанду, для цього потрібно знизити податки, щоб розширити базу оподаткування, для цього потрібно проводити емісію в промислове виробництво, в реальний сектор економіки. І тоді буде зростання ВВП, зростання економіки і будуть гроші на зарплати і пенсії», – заявив народний депутат.

Він зазначив, що готовий увійти в коаліцію Верховної ради, але в той же час не допустить розбіжності з його передвиборчою програмою. Для цього потрібно обговорити всі деталі заздалегідь

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тошнить від цього малиша БіПі...
Відповісти