Чоловіка забрали з готелю прямо за грати

Чоловіка забрали з готелю прямо за грати
У Луцьку працівники Державної служби охорони затримали 32-річного мешканця Луцького району, котрий влаштував бійку в барі готелю.

Про це інформує ВДСО при УМВС у Волинській області.

З самого ранку Зураб разом зі своєю знайомою відпочивав у барі готелю, який розташований на околиці міста. До полудня чоловік уже був добряче напідпитку. Аж тут вирішив поселитися в готель. Номер ж чоловік ахотів замовити не відходячи від свого столика.

На жаль, у даному закладі такої процедури бронювання не передбачено. Таким чином йому запропонували підійти до адміністратора готелю і заповнити необхідні документи. У відповідь відвідувач показав, так би мовити, свій «гарячий» характер, внаслідок чого виник конфлікт. Дійшло навіть до шарпанини, під час якої дісталося на горіхи його ж дівчині та одному з відвідувачів, які спробували заспокоїти розбишаку.

Вгамувати хулігана зміг наряд Державної служби охорони, який оперативно прибув до готелю. Поява міліціонерів не дуже злякала дебошира, натомість він одразу почав словесно звільняти всіх, погрожувати і непристойно висловлюватися в адресу міліціонерів.

У райвідділі з’ясувалося, що чоловік тут – постійний «клієнт», адже зразковою поведінкою ніколи не відрізнявся. Більше того – Зураб у минулому затримувався за вживання наркотиків.

Тож уже наступного дня адміністративний районний суд замість поселення в готель присудив чоловікові чотири доби адміністративного арешту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пригода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловіка забрали з готелю прямо за грати
17 травень, 2012, 10:05