Рицко продовжує судитися: справу розглядатимуть у Львові

Рицко продовжує судитися: справу розглядатимуть у Львові
Ігор Рицко подав заяву про апеляційне оскарження рішення, яку розглядатимуть у Львові.

2 листопада о 14:00 відбудеться очікуваний розгляд апеляційного позову кандидата в нардепи Ігоря Рицка до Луцької ОВК № 22, - повідомляє Самооборона Майдану Волині.

Третьою стороною виступатиме кандидат у нардепи, який набрав найбільше голосів, самооборонівець Ігор Лапін.

Волинський окружний адмінсуд не задовольнив позов Рицка, а ще інші його чотири позови у Луцькому мійськрайонному суді лишили без розгляду.

Самооборона Волині збирає активістів, які мають бажання поїхати на слухання справи. Виїзд до Львова відбудеться о 9:00 від штабу Самооборони Волині (Луцьк, проспект Перемоги, 14).

Деталі щодо поїздки, а також попередній запис здійснює прес-служба Самооборони Волині. Телефон: (063) 977 17 85.

Нагадаємо, кандидат у народні депутати Ігор Рицко подав позов у суд щодо рішення кількох дільничних виборчих комісій у Луцьку, але суд програв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так багато заплатили за 5 тис. АТОвських голосів, які вкинули йому помилково, що аж відсуджувати перемогу в Лапіна тепер мусить. Щур, коротше.
Відповісти
а в чому він неправий? На тих чотирьоз дільницях голосували іногородні за депутата від Луцька. Це чесно - здобути голоси таким чином, щурі ви наші безсоромні?
Відповісти
А ти перконаний, що ті, іногородні, голосували саме проти "благодійниці"Ірини?.. Теж мені ще один прихильник палочної пропаганди вишукався за гроші всяку бредятину писати...
Відповісти
Ти шо на приколі? Який понт Рицку із тих чьотирьох дільниць?? Це гроші рішають все.....
Відповісти
З таким в розвідку йти страшно.Невже такий тупий,що не знає в що обходяться30 срібників?
Відповісти
вичитуйте статті, бо часто допускаєте граматичні помилки!
Відповісти
Ігор, скільки тобі заплатили. РЕпутацію заплямував на довгі роки.Віддай ці гроші на благодійність.
Відповісти
Прикро, що такі "патріоти" живуть на Волині.
Відповісти
Дійсно, прикро, що на Волині живуть ПАТРІОТИ, які лежать на дивані і дають негативну оцінку усім подіям.Сьогодні дружимо проти Лапіна, завтра - проти Рицка, потім проти Констанкевич і т.д., просто самі піаримося в соцмережах. Нікого не змінив Майдан і війна, яка зараз продовжується на Сході.І вибрала Волинь майже тих самих депутатів, які і були раніше, які голосували за злочинні закони.Тобто "маємо те, що маємо". Є дуже мудрий вислів: "Який народ, такі і бояри" - які самі, таких і обираємо, з дивану, напевно, видніше. У нас, слава Богу, зараз мир, бо такі, як Лапін пішли нас захищати. Почніть з себе, а не розказуйте погане про інших,хай навкруги буде добро, а не той негатив, який тут виливається з усіх сторін.
Відповісти
До "українки". Скажи мені, "тугодуму", навіщо Рицку затівати увесь цей цирк з пошуку чорної ківшки в темній кімнаті. Він що, має шанс перемогти на окрузі? Пора зрозуміти, що Рицко просто змушений відробляти ті тридцять срібляків від благодійниці Ірини. Так що не філософствуй тут про народ і бояр. Бо, судячи з допису на форумі, сама відробляєш боярські срібляки...
Відповісти
Якщо підходити з вашої точки зору, то тут заробляють чи відробляють боярські срібляки усі, крім вас.
Про Рицка я взагалі не говорила, там все очевидно і нема про що говорити. Я говорила про загальний підхід до кандидатів у депутати і мені не зрозуміло, чому люди, які не були ні одної хвилини в АТО дозволяють говорити собі, все, що заманеться про дуже жорстоку війну,яка і на даний час продовжується.
Відповісти
лапін пішов нас захищати?
Не плутайте хрін з редькою!
Вдягнувся у військову форму, зарисувався там на фотках з іншими (Ляшко теж саме робить), а тепер свистить, як він нас захищав.
Тьфу, противно читати.
Легко чужими руками Лапіну жар загрібати? Ну, так канєшно ж. За гроші папіка-"доляра"-судді все можна!
Відповісти
А чому пан Рицко оскаржує вибори лише на 4 спец.дільницях, якщо таких дільниць в Луцьку 11 і на всіх давали по 2 бюлетня навіть іногороднім?
Це навпевно випадковість, що на тих де він просить скасувати вибори виграв саме Лапін, а на решті 7 Констанкевич?
Відповісти
Напевно з його сторони на інших дільницях не було спостерігачів
Відповісти
Я так розумію, що ви особисто захищали нас, були там в АТО, бачили Лапіна і зараз говорите чисту правду? Чи складаєте черговий опус на вільну тему, лежачи на дивані?
До речі, діти за батьків не відповідають, а Лапіну вже 45 років і він далеко не дитина. Поцікавтесь біографією і інших кандидатів по 22-му округу, може там теж є про що поговорити, а то складається враження що ви граєте в одні ворота.
Не потрібно навішувати на усіх ярлики і все про усіх розказувати, краще щось про себе розкажіть.
І діалог можна було б вести чемніше.
Відповісти
А ви, напевно, нас захищали, були в АТО, бачили там Лапіна і те, як він "зарисовувався"? Чи це черговий твір на вільну тему:"Який поганий Лапін", написаний лежачи на дивані? Чому так тенденційно?
Я вам раджу поцікавитись біографіями і інших кандидатів по 22-му округу, можливо, там теж є щось цікаве.А то можна подумати, що Вам хтось доплачує за той бруд, який ви тут виливаєте в соцмережах.
І, до речі, діти за батьків не відповідають, а Лапіну вже 45 рокі і він далеко не дитина.
А діалог можна було б вести чемніше і граматичних помилок не потрібно робити.
Відповісти
суцилини порушення де подили камери що стояли на кожний дильници у 2012 роци коли кожен бажаючий в режими онлайн миг подивитися що видбуваеться на будь який дильници чи свидомим и гидним вони стали перешкодою проведення "чесних" виборив Та нехай памятають що брехнею свит пройдеш назад не вернешся
Відповісти
Перепрошую за подвійну відповідь, зависав компютер.
Відповісти
критикуете людину ви ж за побудову правовои держави а згидно закону иногородни не мали права голосувати за мажоритарника и не важливо кому вони виддали свои голоси важливим повинен стати сам факт порушення на яке вси слухняно закривають очи бо "гидни" "чесни" и "свидоми" а як говорили древни философи правосуддя повинно здийснитися хоча б загинув свит
Відповісти
Останні новини
Рицко продовжує судитися: справу розглядатимуть у Львові
01 листопад, 2014, 15:27