Погрози, бунти і «заманухи»: на Донбасі силою проводять «вибори». ФОТО

Погрози, бунти і «заманухи»: на Донбасі силою проводять «вибори». ФОТО
На частині Донбасу, яку контролюють бойовики, на фейкові вибори стягують людей різними силами: дають гроші, безплатну їжу і погрожують.

У місті Ровеньки Луганської області, яке розташоване на підконтрольній бойовикам території, на псевдовибори примусово зганяють соціальних працівників.

Як повідомили ТСН.ua очевидці, вчителі та лікарі планували 2 листопада страйкувати через "вибори", влаштовані сьогодні бойовиками, та не виходити на роботу. Проте терористи зібрали їх та почали прогрожувати.

На деяких дільницях продають овочі за низьиким цінами.

В одному з шахтарських міст на півдні Луганської області бойовики примушують людей йти голосувати на дільниці під час так званих виборів, обіцяючи їм негайні соціальні виплати на картку, яку видають одразу ж на місці.

Про це ТСН.ua повідомили очевидці, зазначивши, що картки не банківські. Проте бойовики обіцяють, що люди, які проголосували, отримають соцвиплати вже завтра, 3 листопада, а крім того, містянам обіцяють видати ще по 1800 грн готівкою.

Загалом людей на дільницях дуже багато, прийшли навіть ті, хто не підтримував "ЛНР". Є чимало людей, які розраховують на гроші, проте більшість бояться того, що за допомогою цих карток бойовики просто влаштували переоблік населення, щоб бачити, хто голосував на виборах, а хто - ні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хватит лгать. Пора уже смириться с тем, что Донбасс уже не житница Украины. Конечно, трудно признать тот факт, что народ пошел голосовать не за "терористiв", а не за "визволителiв" Березу, сэмэнчэнка и прочих убийц
Відповісти
А ти що тут на бандерівському сайті робиш? Бігом в дамбас, бачив, там дешеві пиріжки з лівером продають?
Відповісти
Ви праві: Дамбассс не житниця, а нах-лібниця.
Відповісти
Останні новини
Погрози, бунти і «заманухи»: на Донбасі силою проводять «вибори». ФОТО
02 листопад, 2014, 13:05