Перша леді поділилася, як вона виховує своїх дітей

Перша леді поділилася, як вона виховує своїх дітей
Дружина президента Марина Порошенко стежить за тим, аби її молодші діти ретельно вивчали українську програму паралельно з тим, що дає їм навчання за кордоном.

Про це перша леді розповіла у програмі «Світське життя» під час відкриття окремої дитячої програми кінофестивалю «Молодість», - передає ТВі.

На запитання, як вона контролює, що дивляться її діти, перша леді зазначила: «Я їх так завантажую музикою, танцями, навчанням, що в них мало часу залишається, щоби просто дивитися телевізор чи грати в ігри».

Як відомо, троє дітей президента наразі навчаються в одному зі столичних ліцеїв та паралельно їздять на навчання за кордон.

«Діти пішли до Кловського ліцею, вони там навчаються за особливою програмою, тому що час від часу вони їдуть, щоби навчатися додатково в інших країнах», – сказала Марина Порошенко.

На зауваження про те, що дітям досить важко поєднувати дві програми, перша леді наголосила:

«Для мене це першочергове, щоби мої діти вивчали і знали всю програму, яку в нас викладають в українській системі. Тому вони обов’язково пишуть усі контрольні, складають іспити. Я впевнена, що вони отримують якісні знання, які відповідатимуть усім нормам української школи».

Сама ж дружина президента усвідомлює, що її українська далека від досконалості.

«По-перше, я хочу попросити вибачення в усіх, хто слухає мою українську мову. Я намагаюся вдосконалювати її, на жаль, іноді щось не дуже гарно виходить. Я зустрічаюся з викладачами, і вони мені допомагають покращити вимову. Я їм дуже вдячна за це», – зізналася Марина Порошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перша леді поділилася, як вона виховує своїх дітей
03 листопад, 2014, 23:22