Азаров обіцяє волинянам дешевий кредит на житло вже цьогоріч

Азаров обіцяє волинянам дешевий кредит на житло вже цьогоріч
У поточному році скористатись новою програмою іпотеки зможуть 30 тисяч сімей. Серед них, якщо вірити обіцянкам влади, і жителі Волині.

Про це повідомляє ТСН.

Житлова проблема у країні буде вирішена за 10 років, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

«Всього в поточному році в програмі «Доступне житло» можуть взяти участь понад 30 тисяч сімей. Це мало, беручи до уваги, що поліпшення житлових умов потребують 1000000 сімей. З часом ми вийдемо на кредитування 100-200 тисяч сімей щороку. І таким чином, за 10 років вирішимо житлову проблему», -цитує Азарова видання.

Коментуючи нову програму державної іпотеки глава уряду також зазначив, що днями було укладено першу угоду за програмою здешевлення вартості іпотечних кредитів. Надійшли пропозиції з 13 регіонів України та Міжвідомча комісія затвердила перші 1тис. 127 квартир, які можуть бути придбані на нових умовах.

Азаров відзначив, що квартири по здешевленим кредитами вже можуть брати жителі Криму, Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської та Чернівецької областей.

Як відомо, державна іпотека передбачає, що громадяни по кредиту будуть платити лише 3%, решту - 13% будуть виділяти із бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: житло
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Азаров обіцяє волинянам дешевий кредит на житло вже цьогоріч
17 травень, 2012, 13:22