Донька Тимошенко готова очолити «Батьківщину» на виборах

Донька Тимошенко готова очолити «Батьківщину» на виборах
Донька Тимошенко бореться за звільнення матері з в'язниці, проте, у разі необхідності очолить список ВО «Батьківщина» на майбутніх парламентських виборах.

«Те, що зараз відбувається, - це систематична і цинічна кампанія зі знищення моєї матері, як номінального глави опозиційного руху. Зараз важливо, щоб ім'я Тимошенко не зникло з політики. Я борюсь зараз за свободу своєї матері, а тому досить політично активна. Якщо ж буде потрібно, і мати мене про це попросить, то я буду балотуватись на виборах замість неї», - зазначила вона.

Євгенія Тимошенко також визнала, що її мати, швидше за все, не зможе брати участь у парламентських виборах.

Відповідаючи на питання про фінансування майбутньої виборчої кампанії, донька Юлії Тимошенко зазначила, що поки її мати була на свободі, навколо завжди було багато людей, які її підтримували. Тепер же, коли вона у в'язниці, люди реагують більш стримано, а бізнес деяких з них також зазнав серйозних втрат.

Як відомо, Тимошенко перебуває у медичній частині СІЗО. Тим часом в її камері №242 було зроблено ремонт. У РНБО днями наголосили, що Тимошенко не має утримуватись у СІЗО в особливих умовах лише через попередню високу посаду.

Раніше політичні експерти висловили думку, що «злив» у інтернет фото та відео умов, у яких тримають у СІЗО Юлії Тимошенко, може зіграти проти неї самої.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ТСН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влучно цю новинку Дзеркало тижня прокоменували: УКРАЇНА: ПОСЕРЕДИНІ МІЖ ЄВРОПОЮ І АЗІЄЮ
Відповісти
мені здається, що ніхто вже тимошенко не спасе
Відповісти
Останні новини
Донька Тимошенко готова очолити «Батьківщину» на виборах
19 грудень, 2011, 13:33