У Луцьку підприємець незаконно переобладнав гаражі на автомийку

У Луцьку підприємець незаконно переобладнав гаражі на автомийку
Автомийка та кафе, які розміщені на вулиці Ковельській, 128в є екологічно небезпечними об’єктами.

Про це повідомив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук під час засідання виконкому міської ради 5 листопада.

Власник автомийки самовільно реконструював гаражі під кафе і автомийку. Окрім того, він незаконно розширив ділянку на 5 метрів.

Заступник луцького міського голови Святослав Кравчук каже, що мийка може існувати лише за наявності спеціальних умов погодження.

«Ця людина купила гараж, а згодом його переобладнала на автомийку. Вона заважає мешканцям, які там поряд живуть, адже постійні шуми, які не стихають і вночі не дають людям спокою. Він наплював на владу і закон. Невідомо, як обладнана у нього система водовідводу, і, я переконаний, що він забруднює середовища. Не раз підприємець був притягнений до адміністративної відповідальності, але питання щодо знесення цього об’єкту не ставилось» - розповів Кравчук.

Члени виконкому відмовили підприємцю в оформленні додаткових дозвільних документів і висловили думку, що незаконними діями власника автомийка повинна зайнятись прокуратура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От наш народ бидло.Кому там та мийка заважала.сам там живу.І власник мийки, людина нормальна.Але когось українська жаба задушила.)
Відповісти
Бидло це ті що мовчать, терплять і яких можна купить, як купили і залякали деяких. Постав на своєму городі біля хати автомийку і коси бабло.
Відповісти
Бидло - це ті, що мовчать, терплять і яких можна купить як деяких. Саша, постав на своему городі автомийку з кафе і коси бабло на заздрість сусідам.
Відповісти
Барани, прокуратура вже нікому не поможе, слава Верховні раді і вимогам ЄС змінили закон.Можете туди не потикатись ідіть на три букви в.... суд
Відповісти
Останні новини
У Луцьку підприємець незаконно переобладнав гаражі на автомийку
05 листопад, 2014, 11:48