У Луцьку розгулюють квартирні злодії

У Луцьку розгулюють квартирні злодії
Лише за останній тиждень волинськими правоохоронцями було задокументовано три квартирні крадіжки.

Власники ледь не позбулися як грошових цінностей, так і комп’ютерної й побутової техніки, - повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

У відділі Державної служби охорони при УМВС України у Волинський області радять всім небайдужим власникам нерухомого майна подбати про надійний захист вже сьогодні.

Фахівці ДСО нададуть безкоштовну професіональну консультацію з питань вибору системи безпеки. За короткі терміни виконуються монтаж, налаштування та підключення до пульту централізованого спостереження. У разі надходження тривожного сигналу, до об’єкта оперативно вирушає найближчий екіпаж групи затримання.

Завдяки якісному обслуговуванню, сьогодні захист свого майна Державній службі охорони службі довірили понад 6500 волинян у 14-ти районах області.

"Та найважливіше, що повинні пам’ятати власники житла: не слід залишати відкритими двері. Виходячи з помешкання, обов’язково подивіться у вічко та не відчиняйте двері незнайомим людям, а якщо ви не можете роздивитись і впевнитися, хто прийшов, краще перепитайте. У жодному разі не залишайте ключі під килимком! Важливо також, виходячи з дому, перевірити, чи зачинені всі вікна й балкон, адже це чи не найпростіший спосіб для правопорушника потрапити до вашої оселі", - повідомляють у міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо злодій лізе в квартиру, то повинен бути впевнений, що там 100% є гроші і багато грошей, бо за 1000 чи 5000 грн. лізти не має змісту...
Відповісти
грамотна
Відповісти
Мене обікрали за "наводкою"... дізнаюсь хто здав, приб'ю і крапка.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розгулюють квартирні злодії
06 листопад, 2014, 12:33