У Луцьку присягли на вірність Україні майбутні правоохоронці. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку присягли на вірність Україні майбутні правоохоронці. ФОТО. ВІДЕО
Вихованці луцького правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою склали присягу на вірність Україні.

89 вихованців Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» склали присягу сумлінно і старанно нести своє горде звання та здобувати нові знання заради розбудови й розвитку Батьківщини, - повідомляють на сайті УМВС України у Волинській області.

На Меморіалі слави у Луцьку відбулася урочиста посвята у кращих міліцейських традиціях, адже вихованці закладу є підшефними волинських правоохоронців.

Привітати дітей та розділити з їхніми родинами це свято прийшли начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига, Луцький міський голова Микола Романюк, начальник міського відділу освіти Олег Гребенюк, священнослужителі, ветерани ОВС, бійці роти «Світязь», викладачі і вихователі ліцею на чолі із директором Анатолієм Дудичем.

«Сьогодні святковий день для тих ліцеїстів, які прийняли присягу на вірність Україні, – зауважив Петро Шпига. – Їхній вибір – непростий, але мені приємно те, що наші діти, вибирають у такий нелегкий час таку дорогу, де треба мати гідність, честь, мужність, аби стати правоохоронцем. Більшість із них у майбутньому стануть міліціонерами, з честю будуть захищати Батьківщину і безпеку громадян. Тому бажаю їм натхнення вчитись, здобувати знання, світлого і мирного неба, здоров’я, Божого благословення і здійснення сіх мрій».

Кульмінацією посвяти стало урочисте виголошення присяги. 89 ліцеїстів дали клятву бути відданими Україні та її громадянам, здобувати глибші знання та навички з права й фізичного виховання, з високою відповідальністю ставитися до підготовки для служби в органах внутрішніх справ, бути гідними славних традицій старшого покоління правоохоронців, щоби згодом присягнути на вірність та служіння українському народові вже як міліціонери.

Вітальні листівки кожному ліцеїсту вручали почесні гості, серед яких – бійці роти «Світязь», які брали участь у проведенні антитерористичної операції, та ветерани органів внутрішніх справ, котрі готові стати наставниками своїм підшефним. Після цього священнослужителі освятили ліцеїстів свяченою водою та вручили іконки.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прсягнули "режиму"! Наступні будуть каструвати-люструвати..
Відповісти
Останні новини
У Луцьку присягли на вірність Україні майбутні правоохоронці. ФОТО. ВІДЕО
08 листопад, 2014, 15:30