Чим займаються українці в інтернеті, - дослідження Google

Чим займаються українці в інтернеті, - дослідження Google
Google опублікував дослідження, що допомагає краще зрозуміти поведінку інтернет-користувача онлайн.

Отримані результати показують, як українці користуються своїми гаджетами, здійснюють покупки і яке відео дивляться, - передає ТСН.

Як повідомляє Google, українці все частіше проводять час у мережі. Тепер на кожного жителя припадає по одному пристрою з підключенням до інтернету, і велика їх частина користується цим кожен день. Ці показники є актуальними для всіх вікових категорій.

Результати опитувань так само показали, як інтернет-користувачі обирають і замовляють товари, що цікавлять їх. Найчастіше онлайн замовляють авіаквитки (68%), бронюють номери в готелях (52%) і купують велику побутову техніку (49%).

Приймаючи рішення про купівлю, 45% опитаних спочатку використовують інтернет для порівняння декількох варіантів. Українці активно користуються смартфоном, так 26% респондентів купували або обирали що-небудь онлайн з його допомогою. Для порівняння цей показник в Росії складає - 16%, Румунії - 24% і тільки в Китаї - 33%.

Перше, що роблять вранці у вихідний день 7% українських юзерів - це дивляться онлайн відео. Це один із найвищих показників у світі. Опитані користувачі воліють дивитися відео в інтернеті зі своєю другою половинкою (25%), а так само зі своєю родиною (15%) або з друзями (9%).

Проведенням дослідження займалася компанія TNS Infratest. В Україні було опитано 4000 респондентів старше 16 років у період з 1 січня по 31 березня 2014 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чим займаються українці в інтернеті, - дослідження Google
11 листопад, 2014, 23:00