«Причину до цих пір не можу зрозуміти», - заступник військкома про бійку у батальйоні «Волинь»

«Причину до цих пір не можу зрозуміти», - заступник військкома про бійку у батальйоні «Волинь»
Заступник військового комісара Волинського обласного комісаріату, полковник Володимир Дриженков не розуміє причини інциденту, що трапився у 1-му батальйоні тероборони «Волинь» між заступником командира Андрієм Дмитруком та рядовим Богданом Мухою.

Про це він інформував під час позачергового засідання комісії Громадської Ради Волинської ОДА з питань національної безпеки, оборони, цивільного контролю за діяльністю правоохоронних органів та протидії корупції 11 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БІЙКУ МІЖ СЛУЖБОВЦЯМИ БАТАЛЬЙОНУ «ВОЛИНЬ» РОЗСЛІДУВАТИМЕ ВІЙСЬКОВА ПРОКУРАТУРА

За словами Дриженкова, про випадок у батальйоні йому повідомили того ж дня у телефонному режимі, де командир 1-й БТрО Сергій Козак зазначив, що «конкретними фактами не володіє».

«Причину я до цих пір не можу зрозуміти. Реакція Дмитрука однозначно ганебна. Факт, що він вдарив, нічого не може загладити», - каже полковник.

За словами Володимира Дриженкова, рядовий Богдан Муха після словесної перепалки та сутички із завкомом Дмитруком сказав: «Пашол туда то, рижа морда».

Також Дриженков розповів, що за словами командира Козака бійка була взаємною.

«Командир призначив по даному факту службове розслідування. Факт абсолютно неправильний. Психологічна обстановка там зараз серйозна. Можливо й не кожен може витрамати таку загрузку. А жити в окопі, коли там майже щоденний обстріл… Останній, до речі, обстріл був фосфорними зарядами, які заборонені в світі. Погоріло там багато майна», - додав Володимир Дриженков.
Зліва - полковник Володимир Дриженков
Зліва - полковник Володимир Дриженков

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Два придурка побилися.а бучі наробили на всю Україну.
Відповісти
а чого Дрижанков не там, а лише хлопців спромігся відправити до Чергінівської області, а тепер говорить що там психологічний тиск..
Відповісти
Хлопці зараз біля Дебальцевого - в зоні АТО!
Відповісти
гроші і баби і гроші ось причина$$$
Відповісти
Я харків'янин, член самооборони. З Богданом познайомився під час його перебування в харківському шпиталі, перед відправкою в АТО. Богдан вразив мене своєю освіченістю, культурою та глибоким патріотизмом. Сьогодні, пройшовши медкомісію в військоматі (добровольцем), я зателефонував Богдану з ціллю служити поряд з ним, але почув від нього цю історію і що він в шпиталі. Я обурений поведінкою офіцера і готовий поручитись, Богдан - людина честі!
Відповісти
Підтверджую, особисто знайомий з Богданом, він людина чесна, завжди відстоює принципи людяності та справжній патріот. Він пішов добровольцем захищати свою державу.
Відповісти
Гради далеко-(дмитруки)близько.
Відповісти
Я особисто все це бачив на свої очі. Ніхто його реально не бив. Слабенька сутичка - не більше. В батальйоні його не поважають. Його знання і тактовність це лише зовнішня омана. Наспавді це дуже слабка в моральному плані людина. Він не готовий до складних життєвих ситуацій. І повів він себе як "баба"!!
Відповісти
Останні новини
«Причину до цих пір не можу зрозуміти», - заступник військкома про бійку у батальйоні «Волинь»
12 листопад, 2014, 12:00