Військовим необхідні листи від волинян

Військовим необхідні листи від волинян
Українські військові чекають на листи та дитячі малюнки від волинян.

Люди вважають краще відправити військовим мішок картоплі чи палку ковбаси, однак волонтери та бійці запевняють, що листи з рідної землі не менш важливі. Про це йшлося у прямому ефірі Радіо «Луцьк», - повідомляє ВОГО «Фундація розвитку громад».

Листи та малюнки хлопці зберігають, як обереги, і читають їх перед усім батальйоном чи бригадою.

«Коли ми перший раз відправляли передачу на батальйон «Донбас», то поклали у коробку декілька малюнків від дітей з інтернату. Тих малюнків небагато було – штук п’ять. Але потім
хлопці телефонували і дякували нам не за ті 10 коробок з продуктами, а за ті листи. Уявіть, наскільки це для них важливо», - розповіла виконавчий директор ГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Активісти проводили акцію «Лист солдату», а також готували фото-побажання для бійців. У той час люди були дуже активними.

«Зараз усе трохи стихло. Ми спостерігаємо за цим, навіть спілкуючись з адміністрацією шкіл, коли просимо їх щось таке організувати. Вони відповідають: «Ми вже писали», «Ми
вже малювали». Тож так не має бути! Наші хлопці потребують моральної підтримки завжди. Отже, якщо в вас є можливість написати листа та вкласти в нього слова вдячності та підтримки, будь ласка, зробіть це. А ми відправимо ці листи нашим військовим» - говорить координаторка благодійних проектів громадської організації «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Військовим необхідні листи від волинян
13 листопад, 2014, 12:38