Стильний Луцьк. Портрет дня: Марія Сейц

Стильний Луцьк. Портрет дня: Марія Сейц
Марія Сейц, школярка, 15 років

Сьогоднішня наша героїня школярка, займається фотографією, грає на гітарі та пише твори.

Каже, одягається не так, як всі, бо має свій власний стиль. Мовляв, коли подобається якась річ, то одразу в думках компонує її з іншими речами, створюючи нові образи.

«Я називаю його просто «мій стиль». За характеристиками мої образи найближчі до стилю гранж», - розповідає Марійка.

Школярка часто з батьками їздить за кордон. Каже, там люди не думають, у що вони одягнені, бо кожен має свій стиль, інколи із дивними поєднаннями, наприклад, класичне пальто, кеди і шапка-вушанка.

«Для мене головне, щоб було зручно. Люблю сукні, спідниці, інколи одягаю штани, але обов’язково підгорнені. І все у темних тонах, бо вони мої улюблені», - каже школярка.

Наша героїня вважає, що 15-тирічна дівчина повинна виглядати на свій вік і бути милою. Жодних високих підборів і глибоких декольте не повинно бути. Замість підборів можна підібрати невисоку танкетку чи платформу.

На фото школярка одягнена у пальто BROADWAY, сукню FOREVER21, взуття STEEL. Аби урізноманітнити образ, Марійка підібрала аксесуари: сережки, підвіску, перстні та рюкзак.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

У героїні цікава сукня з живописним «котячим» принтом. Цей малюнок не є акцентом, тому органічно виглядає в загальній картинці, також його цікаво розглядати зблизька. А от яскравий червоний комірець сукні слугує акцентом.

Не дуже доречний сюди хрест, хоч він підкріплений формою сережок, а не матеріалом. Можливо, якби він був червоного чи білого кольору, органічніше вливався б в образ.

Пальтечко мішкувате, без форми і не дуже сюди пасує. Воно робить дівчину громіздкою. Сукня додає жіночності, але пальто псує образ, бо схоже на домашній махровий халат.

Взуття вдало компонується із сукнею, зокрема з комірцем. Загалом цікаве поєднання масивного взуття з ніжною сукнею.
Рюкзак підходить до lookу. Недоречними є велика кількість прикрас, зокрема перснів та каблучок.

В загальному навіть волосся та макіяж підібрані до образу. Замінити пальто і зняти декілька перснів - і все буде дуже гарно.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 49
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви своїх кандидатів на цвинтарі шукаєте?
Відповісти
там можна знайти кращих, ніж біля пивнушок (зі всіма витікаючими))
Відповісти
На 15 летнюю девочку не похожа,выглядит старше.А так очень прикольно
Відповісти
"Знающі експерти", не плюйтесь, як зазвичай, бо 15 років- небезпечний вік, хто старший, то пошле подумки особливо "доброзичливих " коментаторів в ліс далеко, та й по всьому,а в п"ятнадцять буде все сприймати близько до серця, так що тримайте результати своїх експертиз при собі.
Відповісти
DеLFі якщо дівчина така вразлива то для чого погоджувалась на такий експеримент?? і напевно треба вчитись сприймати критику вже у такому віці!
Відповісти
щось не сказала б, що вона сильно сприйматиме близько до серця. ви спочатку почуйте як вона спілкується))пошле-це ще мягко сказано
Відповісти
А ти підлітком ніколи не була? Не пам"ятаєш, що то частенько просто захисна реакція і приховування вразливості, з часом благоплолучно проходить.
Відповісти
Боже дитинко нащо ж так нищити свою дівочу красу та шкіру??? я більш ніж упевнена що якщо змити оте все з обличча то буде симпатична паняночка. більш немаю я що сказати просто немає слів... ааа ні є одне "сжечь!" ДІДУХ настрочила, настрочила...
Відповісти
я думав гти вже повиростали і тому пропали з вулиць луцька,але наш автор знає злачні місця де вони ще є.п.с.Набридло коли називають стильно одягненими девіантних людей.
Відповісти
Ох ця мила леді. Така юна школярка у стильних брендах, буває за кордоном з рідними і в цілому (судячи по інтерв"ю) з правильними думками. Якби ж не одне велике АЛЕ. Особисто я була неприємно вражена, як таке мале і з вигляду ще цілком нормальне дитя може бути настільки культурно не вихованим! Бачила як вона в центральному магазині розкидала з прилавку повно товару на підлогу, бо їй бачиш-но не хотілось нахилитись та взяти те, що їй було потрібно. Так от, вона розкидала на підлогу повно пачок соняшникового насіння і голосно кажучи подрузі, що продавці самі все поскладають на місце, спокійно пішла до каси. Я була просто обурена!!! Тому як на мене то краще б вона не стилем своїм займалась, а власним вихованням. Мені було за неї соромно!
Відповісти
вона Вам особисто насолила, що все ніяк не заспокоїтесь? Взагалі то "ми тут всі сьогодні зібрались", щоб обговорювати виключно "картинку", яку нам виставили, не вдаючись до рис характеру, виховання, внутрішньої суті.
Відповісти
А в нас, взагалі, в Луцьку є нормальні люди???? Рубрика явно себе вичерпала. Пора закривати!!! Дідух - на пенсію!!!



Відповісти
15? Really?
Відповісти
Каже, одягається не так, як всі, бо має свій власний стиль- нууу да дівчина взагалі не похожа на інших, те шо так половина молоді так вдягається то нічьо
Відповісти
Певно, начіпляла на себе всі прикраси, які мала
Відповісти
Мартінси Steel? ви серйозно?
мартінси — це мартінси, а стіли — це стіли.
це дві різні марки взуття. Dr. Martens це не Steel і навпаки -.-
Відповісти
що стиль - то стиль... ще блін зніміть бомжів, в них реальний стильний взгляд!
Відповісти
А мені нра) Така собі не то Венздей Адамс, не то мала з "Леона". Кіношний типаж.
Відповісти
Усі прикраси це явний несмак. У рубриках переважає якийсь готичний стиль... складається враження що в нас 80% молоді це хлопці з довгим волоссям у шкіряному одязі, а дівчата усі схожі на вампірів(((
Відповісти
Сьогодні одна людина в мене запитала: коли прийде зима/сніг і т.д.? А я звідки те знаю? Хай погоду собі слухає, чи якусь іншу Вангу. Або народні прикмети ше будуть ій в поміч. Так ось, до чого це я, є кілька народних прикмет Стильного Луцька: 1. Коли Дідух не коментує, значить вушко в голки маленьке, Аня зайнята. 2 Якщо Calipso не напише "ДІДУХ!" з ранку маршрутка буде забита. 3. Якщо ти 2тижні готувався до 'не очікуваноі' фотосессіі, а тебе всерівно обісRали в коментах, значить ти лінтяй, шо не захистив себе під різними ніками в коментах.
Відповісти
Бастер Кейсі дякую за згадування мене у коменті тільки я Kalipso а не Calipso
Відповісти
а мені подобається) класно)
Відповісти
Маш, з посмішкою тобі краще!
Відповісти
В 15 років природня краса повинна бути,а тут все розмальоване.Плаття з взуттям гармонує,а куча перстнів говорить про несмак.Тому стиль дуже дивний,якщо взагалі це стиль.
Відповісти
Смішна євреєчка, лице як блюдечко)
Відповісти
пальто виглядає так, ніби їм підлогу мили, а тоді виполоскали, викрутили і висушили причепши пріщіпками до мотузки- все якесь кошлате, "скатане". Це що, типу красиво, дорого і "в тренді"?
Відповісти
Я так понял у всех пукан бомбит что тут не они.
Кто у нас так одевается, 3-10 челчеловек?
Это ее стиль. А у вас что, конверсы, колинс с кропом и хаус?! XD
Правильно, нужно обосрать и одеваться как все потому (а вдруг обо мне подумают плохо) половину из вас боитесь перемен и 100% одеваетесь как все, это же модно.
Кароче вы закомплексованные лохи!
Відповісти
Припиніть погано писати!Симпатична дівчина.Наш народ привик паплюжити і найти погане в прекрасному.Хочу сказати, що симпатична дівчина і стиль сучасний.Не звертайтай Марія на коментарі.Ти прекрасна!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
"В загальному навіть волосся та макіяж підібрані до образу." - що за речення? =))))
Відповісти
вона МАША МАША МАША і ніяка не МАРІйКА!!!!
Відповісти
Порада дівчині - почисть пальто від катишок, а ще краще викинь і купи нове
Відповісти
це її нове пальто. воно повинно таке бути. ці пальта зараз у всіх трендах. дивіть лук бук. це ж шерсть як я бачу всі шерсті так будуть.
Відповісти
Взагалі кожен бачить те, що хоче бачити ! А хто пише нісенітницю то просто невдахи!!!
Відповісти
Взагалі кожен бачить те, що хоче бачити ! А хто пише нісенітницю то просто невдахи !!!
Відповісти
Взагалі кожен бачить те, що хоче бачити ! А хто пише нісенітницю то просто невдахи!!!
Відповісти
Напиши ще 5 раз, розумниця
Відповісти
Що зачепило! Працювати треба над собою і рости як особистість а не мудрувати! Роби висновки!
Відповісти
Очень даже не согласна на счет пальто,не знаю кто писал эту статью,но явно человек который не ознакомлен с модными тенденциями в этом году.Назвать шикарное пальто вольного силуэта"махровым халатом"это уже чересчур,исходя из этого высказывания новая коллекция Cucci сплошные махровые халаты с нарочными катышками.Такое пальто Must Have в этом году и хочу еще подчеркнуть что именно Gucci рекомендует разбавлять гардероб тяжелой обувью на толстой подошве,что и было выполнено в даном образе!!!
Відповісти
Таких дівчат мільйони на вулицях Європи, одягнута відповідно до свого віку у хороші молодіжні брендові речі, котрі гармоніюють між собою, попри присутність макіяжу вона не виглядає "накрашеною", але ж ні вибачте ми ж в Луцьку, а тут не так: речі не з Юванта - це атстой...Люди перестаньте срати інших і займіться собою.В 15 років дівчина має свій стиль і слава Богу.
Відповісти
Жах...де стиль??? "Чорт і що і збоку бантик". І перстні підібрані без смаку - золото, срібло, залізо і трохи пластмаси. Несмак списую на вік...
Відповісти
Та хай хоч 128 разів буде Cucci , а всеодно пальто скатане є пальто скатане, так і виглядає, чи якщо катиші від Cucci, то вони від цього перестають бути катишами?
Відповісти
Пальта такого типу дійсно трендові і груба підошва і т.д. Це ні для кого не секрет. Але крім того вони мають здатність дуже швидко зношуватись, особливо якщо їх таскати кожен день.
І ЦЕ пальто якраз є скатаним!
Відповісти
можна й мішок для картоплі купити за 500 доларів, але від цього він не перестане бути мішком для картоплі.
Відповісти
вона його купила тільки місяць назад і крім цього в неї ще дуже багато одягу. дівчина по собі стильна. ви ж не бачили ці речі в реальності
Відповісти
Люди купують речі,напевно далеко не дешеві, які через місяць виглядають, як старі і зношені, або й відразу так виглядали і з піною біля рота доводять, що це гарно і так має бути, бо це відомий бренд. Довбонулись всі чи що?
Відповісти
Вибачте, що відійду від теми, бо комент не про образ дівчини. Бачив не раз у місті, і нічого поганого про вигляд не скажу - хто як хоче, так і одягається. Але те, що Марії бракує виховання та дотримання звичайнісіньких правил культури поведінки - це факт. Марія, грубість і пихатість ще ніколи не прикрашали дівчину, задумайся над цим!
Відповісти
дуже люблю її кохаю вийдиш за меня маша
Відповісти
15!?!??!? Карл 15!!!!!! Я згадую свої 15.максимум що мені дозволялося - це підвести очі чорним олівцем, і то так, щоб не було помітно, і в таємниці від батьків брови вищипати. трошки зробити форму. і все!!! а на Новий рік у школі, за яскравий макіяж від директора отримала по шапці. Я просто в шоці. Бідненька, потім намучиться з волоссям. йому ж гаплик вже у 15. а що далі буде?
а і ще, платтячко не підкреслює форму. воно не має акценту на виділення фігури.
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Марія Сейц
14 листопад, 2014, 13:00