Найвідоміший у світі мандрівник поділився враженнями про Україну

Найвідоміший у світі мандрівник поділився враженнями про Україну
Найвідоміший у світі мандрівник Фред Фінн, який потрапив у Книгу рекордів Гіннеса завдяки тому, що провів у літаку найбільше часу серед усіх пасажирів, поділився враженнями про Україну.

Він закоханий в Україну і стверджує, що наш готельний сервіс не гірший, ніж в інших країнах Європи, а красивіших жінок, ніж українки, у світі немає, - про це повідомляє ІА ZIK.

Фред Фінн почав подорожувати, коли йому було 18, у 1956 році.

За своє життя мандрівник побував у більш як 140 країнах світу. У готелях він провів понад 7 тисяч ночей (це приблизно 19 років). Зараз Фред Фінн є одним із найрейтинговіших дописувачів на сайті Tripadvisors, який є дуже популярним серед мандрівників. Він публікує свої відгуки про готелі, їжу та ресторани. До його думки прислухаються десятки тисяч людей щодня.

Крім того, він є одним із суддів престижної міжнародної відзнаки для готелів. Саме тому його можна назвати експертом готелів.

«В Україні люди недооцінюють рівень сервісу. Він тут насправді європейський. Українські готелі можна порівнювати з найкращими готелями світу», – розповів Фред Фінн. Він додав, що в Україні у більшості готелів чисто і затишно, але є й дуже погані заклади, які формують не найкращу думку про Україну.

Фред Фінн підкреслив, що українці повинні гордитися своєю країною.

«Вам, українцям, потрібно підняти голови і впевнено заявити, що ви – чудові. Останні 300 років ви програвали багато битв. Однак я свято вірю в те, що цю війну, яка зараз іде, ви виграєте», – заявив Фред Фінн. Він розповів, що підтримує українську армію, привозить бійцям теплу білизну.

Фред Фінн зараз одружений з українкою і почувається українцем. Його сім’я живе на Полтавщині у Комсомольську. Він не хоче переїжджати в іншу країну, адже просто закоханий у неї.

«Я відчуваю себе українцем, – каже Фред Фінн. – У мене дружина і донька українки. Моє серце українське».

«Україна – фантастична. Українці часто є занадто скромними і не розуміють, наскільки фантастичною є їх країна. Я живу в Україні. І жити тут значно краще, ніж в Росії. Українська мова набагато краща, ніж російська. Вона м’якша, мелодійніша. Люди тут гостинніші, добріші», – розповів Фред Фінн.

«Мені дуже подобаються українські жінки. Вдома мене завжди чекає дружина. Українські жінки – берегині дому. Якби не вони, то б не було міцних сімей, бо жінки – це основа української сім’ї. Я маю досвід життя з жінками з різних країн, але в Україні можна знайти найкращих», – розповів мандрівник. Він також підкреслив, що українки найкрасивіші.

Мандрівник зауважив, дуже добре, що в Україні збереглися сімейні цінності.

Фред Фінн настільки любить Україну, що намагається робити усе для промоції країни у світі. За його словами, того йому набагато легше розповідати про Україну у світі, бо він тут живе.

«Я – іноземець, який живе в Україні, і намагаюсь захищати цю державу, коли чую, що про неї говорять неправду. Я це роблю по всьому світу. Багато говорять, що зараз потрібно вести перемовини із сепаратистами на Сході. Але чому з ними потрібно домовлятися, якщо вони прийшли на нашу землю? Їх просто потрібно відправити назад. Занадто багато людей хотіли змінити протягом історії кордони України. Зараз ми не маємо права це дозволити», – переконаний мандрівник.

На його думку, навіть у такі важкі часи, як зараз, Україна повинна показувати, що вона відкрита для бізнесу, і брати участь у різноманітних виставках, а політики повинні працювати над промоцією країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найвідоміший у світі мандрівник поділився враженнями про Україну
14 листопад, 2014, 21:10