Конфлікт в Україні врегулюється, - Путін

Конфлікт в Україні врегулюється, - Путін
Конфлікт в Україні має хороші перспективи врегулювання, вважає президент Росії Володимир Путін.

Про це він заявив на прес-конференції за підсумками саміту G20 в Брісбені, - передає Кореспондент.

«Ситуація в цілому, на мій погляд, має хороші перспективи до врегулювання, як це не здається дивним, але все-таки створені структури з обох сторін, які могли б з більшою відповідальністю вирішувати поставлені перед ними завдання, маючи на увазі, насамперед, інтереси людей, які проживають на всій території України і на південному сході цієї країни», - сказав Путін.

При цьому президент Росії зазначив, що лідери країн «Великої двадцятки» обговорювали ситуацію в Україні тільки на двосторонніх зустрічах, поза офіційними дискусіями.

«На офіційних дискусіях у рамках «двадцятки» питання України взагалі не порушувалося - зовсім, навіть не згадувалося, а всі двосторонні зустрічі були присвячені фактично виключно проблемам України», - сказав Путін.

«Розмови були дуже відвертими, змістовними, і, на мій погляд, корисними. Мені здається, ми змогли з колегами краще один одного зрозуміти, зрозуміти мотиви дій Росії, і до мене вони донесли свої заклопотаності. Думаю, що це нам допоможе», - зазначив він.

Крім того, Володимир Путін назвав великою помилкою указ Президента України Петра Порошенка про скасування особливого статусу Донбасу.

«Зі ЗМІ я дізнався про те, що Президент України видав указ фактично про економічну блокаду цих регіонів і Луганська, Донецька. Мені здається, що це велика помилка, тому що вони власною рукою відрізають ці регіони. Навіщо?» - зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Конфлікт в Україні врегулюється, - Путін
17 листопад, 2014, 09:15