Як Тимощук програв у Лізі чемпіонів. ВІДЕО

Як Тимощук програв у Лізі чемпіонів. ВІДЕО
Лондонський «Челсі» обіграв мюнхенську «Баварію» у фіналі Ліги чемпіонів увечері 19 травня і вперше в історії став переможцем першості.

Нагадаємо, у складі «Баварії» півахисником грає український фктболіст, який народився і виріс у Луцьку - Анатолій Тимощук.

Основний час закінчився внічию: на 86-й хвилині за баварців забив Томас Мюллер, а за хвилину до кінця другого тайму м'яч закотив Дідьє Дрогба. У доданий час команди голів не забили, а в серії пенальті «Челсі» вийшов вперед - 4:3.

Після трьох ударів «Баварія» повела з рахунком 2:1, але потім пенальті не зуміли забити Івіца Оліч і Бастіан Швайнштайгер. Переможний гол «Челсі» забив Дрогба.



Нагадаємо, в минулому сезоні «Челсі» виграв Кубок Англії, але вибув з Кубка англійської ліги на стадії чвертьфіналу, зайнявши шосте місце в національному чемпіонаті.

Чотириразовий чемпіон Англії раніше лише одного разу доходив до фіналу Ліги чемпіонів - в 2008 році на московському стадіоні «Лужники» клуб Романа Абрамовича поступився «Манчестер Юнайтед» по пенальті, повідомляє «Лента».

Довідка

Баварія Німеччина - Челсі Англія 1:1 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0), по пенальті - 3:4

Голи: 1:0 - Мюллер (83), 1:1 - Дрогба (88).

Баварія: Нойер, Дж. Боатенг, Контенто, ТИМОЩУК, Лам, Швайнштайгер, Мюллер (ван Бюйтен, 87), Кроос, Рібері (Оліч, 97), Роббен, Гомес.

Челсі: Чех, Босінгва, Давид Луїз, Кейхілл, Е. Коул, Обі Мікель, Лемпард, Мата, Бертран (Малуда, 73), Калу (Торрес, 84), Дрогба.

Серія пенальті: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 3:4.

Попередження: Швайнштайгер (2), Е. Коул (81), Давид Луіз (86), Дрогба (93), Торрес (120).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Gazeta.ua
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.