«Промінь» без кіна не лишиться, – мерія

«Промінь» без кіна не лишиться, – мерія
Не зважаючи на те, що в умовах продажу кінотеатру «Промінь» не передбачено зберегти великий кіноконцертний зал, кіно у ньому все ж будуть показувати і після продажу, запевняє начальник відділу управління майном комунальної власності Луцької міської ради Тарас Яковлев.

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради, затверджуючи умови продажу кінотеатру «Промінь», затвердили умову збереження не кіноконцертного, а лише концертного залу на 700 місць.

Через що дехто почав висловлювати побоювання: мовляв, це може свідчити про те, що після продажу «Променя» тут не показуватимуть кіно.

«Можу усіх запевнити: однозначно, навіть якщо в умовах не написано «кіноконцертний зал» – там кіно буде», – сказав Тарас Яковлев.

Як пояснив Яковлев, умова зберегти саме великий концертний зал була внесена для того, аби не залишити новому власнику можливостей для своєрідного «маневру» – і зберегти для міста концертний зал.

Натомість кіно тут і так показуватимуть – в умовах чітко записано, що новий власник не має права перепрофільовувати об’єкт.

«Концертна діяльність не є такою ж прибутковою, як кіно. Потенційний покупець міг скористатися терміном «кіноконцертний зал» – і зробити просто кінозал. Тобто взагалі «вивести» з діяльності проведення концертів», – сказав Яковлєв.

«Тобто теоретично була загроза, що взагалі не буде концертного залу. Саме для того, аби і далі у Луцьку можна було проводили масові концерти у закритому приміщенні, наприклад гастрольні тури українських і зарубіжних зірок – і був зроблений в умовах продажу акцент саме на концертний зал», – пояснив начальник відділу управління комунальним майном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смотря какое кино там будут "крутить"! Если ворованное с интернета, как было до сегодняшнего дня - то грош-цена такому проекту! А если сделают реконструкцию, закупят оборудование и сделают конкурента "Адреналину" - это другое дело!
Відповісти
А сейчас в Промине ворованное показывают, или просто дешевое? Я каждый день хожу возле него, так там на афишах такие фильмы, что даже узнавать о них что-то не хочеться. Кто был на кино в Промине, поделитесь впечатлениями...
Відповісти
Последний раз смотрел там Звездные войны. Лет 7 назад. Был в шоке - грязно, копия фильма явно пиратская. После этого не был ни разу. Как то не тянет ))))))
Відповісти
Казали, будуть кілька маленьких кінозалів робити. Правда?

До речі, колись у Промені був "малий" кінозал. Що там зараз?
Відповісти
Дуже гарна нагода мати кінотетар не в "чоррта на кулічках". Дуже сподіваюся, що мерія не просре такої нагоди, і знайде порядного інвестора
Відповісти
Продали б уже чи що. Така бандура в центрі стоїть, а толку ноль
Відповісти
За скільки продають промінь? Я чув, що як завжди дерибанять - реально віддають за півтора мільйона. Хто знає правду?
Відповісти
А кто вам ее скажет? :)))
Відповісти
"Тарас Яковлев зазначає, що сума реконструкції сягатиме не менше 15-20 мільйонів гривень. Стартова ціна приміщення на його думку буде близько 7 мільйонів гривень, хоча остаточну оцінку дасть експертна комісія, а в процесі торгів вартість приміщення збільшуватиметься".

Ось тут про це детально написано: http://www.volynpost.com/articles/84-luckyj-promin-koly-bude-kino
Відповісти
15-20 мыльйонів??? і де ж вони такого дурного знайдуть, аби такі гроші мав.... а якщо знайдеться - Романюк йому має руки цілувати і в ноги падати
Відповісти
Мені здається, нічого не буде. Промінь не продадуть: насувається друга хвиля фінансової кризи. хто буде в такий час викидати мільйони?
Відповісти
Останні новини
«Промінь» без кіна не лишиться, – мерія
21 травень, 2012, 08:59
Як у Києві били геїв. ВІДЕО
20 травень, 2012, 20:00