У РНБО зазначили, що за добу не було жодної атаки на позиції сил АТО

У РНБО зазначили, що за добу не було жодної атаки на позиції сил АТО
За минулу добу не зафіксували жодної атаки на позиції сил АТО, оскільки у попередніх боях бойовики зазнали значних втрат і тепер бояться наступати.

Про це заявив на брифінгу у вівторок речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, - передає "Укрінформу".

"За минулу добу загальна кількість обстрілів дещо знизилася. Атак на позиції сил АТО також не було, оскільки протягом останніх днів під час нападів терористи зазнавали значних втрат у живій силі. Водночас збільшилася кількість випадків застосування терористами реактивних систем «Град»", - сказав Лисенко.

За його словами, на Дебальцевському напрямі бойовики з мінометів та стрілецької зброї обстріляли наш опорний пункт та з установок «Град» - позиції сил АТО в південній частині міста. «На цьому ж напрямі терористи з артилерії та мінометів обстріляли українські позиції в районі н.п. Орлово-Іванівка, Вуглегірськ, Луганське та Донецький», - додав речник ІАЦ РНБО.

На Луганському напрямі бойовики продовжують активно обстрілювати позиції сил АТО в районі смт Станиця Луганська, а також біля смт Петрівка, сіл Трьохізбенки та Тошківки. З «Градів» та мінометів терористи обстріляли опорні пункти біля м.Щастя на території Луганської ТЕС. «Наші артилеристи завдають удари у відповідь, знищуючи вогневі точки противника», - додав Лисенко.

На Донецькому напрямі протягом доби бандити двічі обстрілювали з артилерії та стрілецької зброї Донецький аеропорт. «З танків терористи обстріляли позиції сил АТО в районі села Тарамчук, з установок «Град» та мінометів - позиції біля села Троїцьке, а з мінометів - позиції біля Авдіївки», - зауважив речник ІАЦ РНБО.

На Маріупольському напрямі бойовики з танків та мінометів обстріляли українські опорні пункти біля сіл Гранітного, Орловського та Заможного. «Ситуація в самому Маріуполі спокійна», - підкреслив Лисенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У РНБО зазначили, що за добу не було жодної атаки на позиції сил АТО
18 листопад, 2014, 14:26