У Луцьку посадять торговця підслуховуючими пристроями

У Луцьку посадять торговця підслуховуючими пристроями
Луцький суд закінчив розгляд кримінальної справи, порушеної проти лучанина, який продавав на території області підслуховуючі засоби.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Луцьким міськрайонним судом Волинської області завершено розгляд кримінальної справи, порушеної і розслідуваної Службою безпеки України стосовно місцевого мешканця, який здійснював постачання та збут на території області спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, заборонених для продажу та використання.

Встановлено, що протягом 2011 року 26-річний приватний підприємець налагодив стійкий канал постачання на Волинь спецзасобів та організував через мережу Інтернет збут GSM-мікрофонів.

У жовтні 2011 року співробітники СБУ затримали зловмисника на «гарячому» під час реалізації 10 спецзасобів. Загалом,під час обшуків помешкання зловмисника правоохоронці вилучили 15 комплектів СТЗ.

Вироком суду правопорушника визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.359 (незаконне придбання та збут спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, вчинені повторно) Кримінального кодексу України та засуджено до чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном півтора роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку посадять торговця підслуховуючими пристроями
21 травень, 2012, 10:39