Студентам ЛНТУ розповіли як почати власну справу

Студентам ЛНТУ розповіли як почати власну справу
Студенти ЛНТУ дізналися про особливості започаткування власної справи на лекції про законодавчі вимоги щодо започаткування власного бізнесу.

Про це повдомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Лекційне заняття про законодавчі вимоги щодо започаткування бізнесу з четвертокурсниками Луцького Національного технічного університету провела начальник відділу комунікацій ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна.

Додаткову інформацію від ДФС в області про теоретичні засади для початку власної справи та найбільш важливі моменти для здійснення господарської діяльності в межах правового поля під час лекції отримали студенти, котрі навчаються за спеціальністю «Технологія створення бізнесу».

«Гарним помічником та порадникам як початківцям у бізнесі так і досвідченим керівникам підприємницьких структур стане єдиний веб-портал ДФС України. Власне, максимум корисної інформації – різні реєстрі, компетентні роз’яснення та інформацію щодо потенційних ділових партнерів кожен може отримати в режимі online», - наголосила Олена Володимирівна.

За словами керівника структурного підрозділу, для спрощення усіх процедур здійснення податкових зобов’язань та для більш якісного обслуговування представників бізнесу та громадян на Волині працює 12 Центрів обслуговування платників.

«Для жодної молодої людини не складе труднощів через мережу Інтернет дізнатися про останні новації в податковому полі, а з практичними аспектами заповнення звітності та сплати податків Вам допоможуть фахівці ЦОП», - підкреслила Олена Нікотіна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а толку? на відкриття своє страви треба немалі гроші, а мені їх нехто не дасть, розповідати то можуть усі як щось почати, а реально фінансово домопогти, стати інвестором лише одиниці...
Відповісти
Цікаво, а чи сказали що справу треба починати не з офіційної реєстрації?
Відповісти