Луцького депутата попередили, що можуть виключити з «Батьківщини»

Луцького депутата попередили, що можуть виключити з «Батьківщини»
Депутата Луцької міської ради Андрія Осіпова (на фото) на засіданні членів бюро Луцької міської організації ВО «Батьківщина», до якої він належить, звинуватили у провокаціях, розколі і скандалах, а також попередили про можливі «крайні заходи дисциплінарного впливу, аж до виключення його з лав партії».

Про це стало відомо із тексту офіційної точки зору членів міськорганізації на діяльність Осіпова, оприлюдненого Волинським інформаційним порталом.

Цю позицію підтримали 10 із 11 присутніх на засіданні членів бюро Луцької міської організації ВО «Батьківщина».

Зокрема провокацією автори тексту вважають неодноразові написання скарг Осіповим до секретаріату партії, голови Волинської облорганізації ВО «Батьківщина» Анатолія Грицюка щодо дій своїх колег по депутатський фракції. Ці листи, кажуть тут, він також розсилав на електронні адреси всіх міських і районних осередків партії «Батьківщина» у Волинській області.

«Сам факт спрямування скарг А. Осіповим районним і міським осередкам ВО «Батьківщина» на Волині, які ніяк не причетні до даної ситуації, вважаємо свідомою провокацією і бажанням роздмухувати конфлікт, втягнути до нього якомога більшу кількість однопартійців», – йдеться у тексті.

Також Осіпову закидають небажання прислухатися до думки колег, непомірні амбіції та переоцінку власних можливостей.

Поведінка Андрія Осіпова, йдеться у тексті, негативно відбивається і на іміджі «Батьківщини» у Луцьку.

«Проте колега Осіпов не помічає власних помилок під носом, проте уявні чужі бачить аж під лісом, як кажуть у народі», – зазначається далі.

Звинувачують депутата і в тому, що він не виносить проекти власних рішень на попередній розгляд на засіданнях керівного органу партійної організації.

«Більше того, власні рішення він дуже часто вносить у порядок денний сесії самовільно, у самий останній момент, що унеможливлює їх аналіз, обговорення. На наше переконання, це робиться свідомо, щоб заплутати членів фракції «Батьківщина», а потім писати на них чергові скарги у різноманітні партійні інстанції», – констатують автори.

Непокоїть однопартійців Осіпова і вплив на нього депутата Луцької міської ради, колишнього луцького міського голови, екс-члена партії ВО «Батьківщина» Богдана Шиби.

Шиба ж, на думку членів міського осередку «Батьківщини», виношує плани повернення до лав партії «Батьківщина» для подальших інтриг всередині партійної організації, і він є головним консультантом і своєрідним «духовним батьком» Андрія Осіпова, кажуть тут.

Андрій Осіпов був двічі покараний партійною доганою, винесеною йому на засіданнях бюро ЛМО партії ВО «Батьківщина», нагадують автори документа, чого достатньо для його виключення із фракції та партії.

Втім, йдеться далі, у «Батьківщині» проявляють терпеливість до колеги, намагаючись знайти порозуміння і не вдаватися до крайніх мір дисциплінарного впливу.

Під час засідання бюро Волинської облорганізації «Батьківщини», інформує видання, цей документ лише взяли до відома. Так голова облорганізації Анатолій Грицюк, запевняє ВІП, посилаючись на достовірні джерела, зробив усе від нього залежне, аби бюро облорганізації зняло із Андрія Осіпова одну догану.

«Йому особисто довелося впливати на кількох членів бюро, які вважають діяльність депутата Луцькради розкольницькою аби принаймні неправильною. Результатом «співбесід» очільника біло-сердечних краю із одно партійцями стало те, що 19 травня з бютівця Андрія Осіпова одну догану все ж зняли», пише видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцького депутата попередили, що можуть виключити з «Батьківщини»
21 травень, 2012, 12:07