Росія розпочала кампанію з переселення жителів Донбасу в Сибір і Магадан

Росія розпочала кампанію з переселення жителів Донбасу в Сибір і Магадан
Агентство «Росспівробітництво» розпочало активну кампанію по переселенню жителів Донбасу до віддалених регіонів Росії.

Про це у Фейсбук повідомив екс-радник міністра оборони, керівник Центру оборонної реформи Олександр Данилюк, – передає «День».

«Федеральне агентство «Росспівробітництво» розпочало на Донбасі агресивну кампанію по добровільному переселенню місцевих жителів в РФ», – написав Данилюк.

За його інформацією, уряд Росії раніше затвердив нові правила переселення співвітчизників і постановив виділити території пріоритетного заселення.

Він зазначив, що «підйомні» при переїзді на ці території збільшені з 120 тис. до 240 тис. рублів на одного заявника та до 120 тис рублів – на кожного члена сім'ї переселенців.

«Співвітчизники-переселенці будуть користуватися максимальним рівнем державної підтримки в наступних регіонах Росії: ... Республіка Бурятія, Забайкальський, Камчатський, Приморський, Хабаровський краї, Амурська, Іркутська, Магаданська, Сахалінська області та Єврейська автономна область», – написав Данилюк.

«Як я і попереджав, війна на Донбасі була потрібна Путіну для вирішення демографічних проблем РФ, а населення «Новоросії» розглядалось як потенційне поповнення населення Старороссії», – резюмував керівник Центру оборонної реформи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що переселенців з України, бажаючих жити у Росії, відправляють у Сибір, Магадан та інші віддалені регіони РФ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я за переселенців тішуся, отримають, що хотіли!
Відповісти
Та хай вже виїдуть усі україноненависники, не можна жити і паплюжити БАТЬКІВЩИНУ.
Відповісти
де мій коментар?
Відповісти
Мрії здійснюються.
Відповісти
"Єврейська автономна область" - а якщо ізраєль вирішить, що їх там притісняють, чи можна провести вибори та приєднати Єврейську автономну область до ізраєлю?
Відповісти
Мой друг уєхал в магадан, снімітє шляпи, снімітє шляпи, уєхал сам уєхал сам, нє по етапу... За шо боролість на то і напоролісь! Впєрьод осваівать тундру і разводіть олєнєй товаріщі лугандони і даунбасовци!
Відповісти
Останні новини
Росія розпочала кампанію з переселення жителів Донбасу в Сибір і Магадан
23 листопад, 2014, 14:30