Волинські комуністи відвідали Луганськ та звинуватили «киевкие власти»

Волинські комуністи відвідали Луганськ та звинуватили «киевкие власти»
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик дав доручення прокурору Волинської області та управлінню СБУ "розібратись" з братами Кононовичами.

Про це повідомляє "Громадське.Волинь".

Служби безпеки України на Волині має дати правову оцінку поїздці братів Кононовичів із Луцька в Луганськ, де вони відзначилися сепаратистськими заявами та передали «гуманітарку».

20 та 21 листопада брати Михайло та Олександр Кононовичі відвідали Луганськ. На пероні луганського вокзалу вони на камеру розповіли про мету свого візиту. За словами волинських комуністів, українська влада нібито блокує Луганськ, як колись фашисти блокували Ленінград. Тому, мовляв, вирішили допомогти луганчанам «гуманітаркою».

У своє виправдання брати Конононовичі вже поширили заяву, у якій зокрема йдеться: «В отличии от Украинской власти Ленинский Комсомол считает, что Луганск – это Украина и там живут наши граждане которые оказались заложниками гражданской войны. Жители Украины и Комсомольцы крайне возмущены блокадой части нашей родины, что не допустимо и крайне опасно для целостности нашей страны".

Відмова розуміти ситуацію на цих територіях "киевскими властями" призвели до громадянської війни, тясячів жертв та міліонів біженців, - зазначають комуністи.

"Отказ понимания ситуации на этих территориях Киевскими властями привели к гражданской войне тысячам жертв и миллионам беженцев. А сейчас зачем то понадобилась бессмысленная блокада части собственных территорий, прекращены все виды социальных выплат, пенсии, железнодорожное сообщение, финансирование детских домов, центров помощи инвалидам, людям никак не причастным ни к войне не к сепаратизму", - йдеться у заяві.

"Когда комсомольцы, граждане Украины собрав по крупицам продукты, детские вещи и медикаменты для детей инвалидов официально поездом как и тысячи других украинцев прибыли в Луганск, не которые маргинальные силы решили попиарится на детских слезах, развернув истерику в националистических, СМИ необоснованно обвинили нас чуть ли не в сепаратизме. Делегация ехала официально, поставив в известность все соответствующие органы, не нарушая Украинского законодательства, передвигаясь по территории Украины доставляя помощь исключительно детям инвалидам, ветеранам, гражданам Украины".

"Хотим официально заявить, что при попытке отдельными политиками, гражданами или организациями обвинить ЛКСМ Украины в незаконных действиях в рамках акции «Комсомол за мир» будут пресекаться, в том числе и в судебном порядке»", - заявляють Кононовичі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кажуть для них (комсомольців) під виглядом учасника АТО (на підставну особу) Луцька міськрада на цій сесії землю має виділяти. Це правда? Чи хтось може спростувати такі слухи?
Відповісти
Приємно здивований правдивим висвітленням цієї події редакцією ВП. Доречі, коли ВП покинула маргинальна та на диво агресивна, як для жінки особа Качан, ВП значно поліпшелося і стало більш Волинським!
Відповісти
А де пiшла Качан? В Верховну Раду чи замiж?
Відповісти
Угу, чекаємо в Луцьку, пресекатєлі))
Відповісти
То є чиста правда, курує цю справу Данильчук !
Відповісти
Нічого незаконного вони не зробили.але комуну на гіляку.
Відповісти
Байдуже, законно, незаконно...побачу - наб'ю морду...
Відповісти
Останні новини
Волинські комуністи відвідали Луганськ та звинуватили «киевкие власти»
24 листопад, 2014, 10:40