У Ківерцях з’явилася капличка княгині Ольги

У Ківерцях з’явилася капличка княгині Ольги
У райцентрі Ківерці відкрито й освячено нову капличку Рівноапостольної княгині Ольги - керуючий Луцької і Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату Владика Михаїл, який прибув для здійснення священного обряду, доставив до нової каплички мощі Святителя Миколая.

Зініціювали будівництво нового храму прихожани православної церкви рік тому. Довго шукали місце, розглядали варіанти. Цього року планували обмежитися лише земельними роботами, однак, як кажуть ківерчани, у добрих справах Бог помагає.

За відкритою капличкою постане новий храм. Будуватимуть його із дерева, у закарпатському стилі. На площі півтора гектара, окрім культових споруд, зведуть приміщення духовного центру, облаштують місце для відпочинку молоді, ставок.

Допомогу і всебічне сприяння у будівництві нового храму обіцяють представники місцевої влади, а завершити усі роботи з будівництва та благоустрою планують за два роки. Архієпископ Луцький і Волинський Української Православної Церкви Київського Патріархату Михаїл каже, що кожен храм – це місце, яке обрав Господь.

Мощі Святителя Миколая у капличці Рівноапостольної Ольги перебуватимуть ще протягом тижня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ківерцях з’явилася капличка княгині Ольги
19 грудень, 2011, 17:08