Авто біля луцької гімназії створюють аварійну ситуацію

Авто біля луцької гімназії створюють аварійну ситуацію
Через припарковані автомобілі біля гімназії імені Модеста Левицького у Луцьку створюється аварійна ситуація.

Про це заявив депутат Луцької міської ради Роман Романюк під час сесії Луцької міської ради 26 листопада.

Депутат зачитав звернення від громадян, які мешкають біля школи, з вимогою забезпечити виконання Правил Дорожнього руху на цій ділянці дороги.

«Зранку, у час пік поблизу четвертої гімназії люди несанкціоновано паркують свої автівки. Це призводить до аварійної ситуації. Прохання до начальника Луцького міського відділу управління МВС України у Волинській Ігоря Муковоза навести лад на цій ділянці дороги, і провести профілактичну роботу із батьками, які привозять дітей на навчання. Рух пішоходів там небезпечний, адже водії часто паркуються впритул до переходу і цим самим обмежують видимість водію, який може не побачити пішохода і здійснити на нього наїзд», - заявив Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вперше за 10 років побачили!!! Якби блатні шо ставлять там свої корита ставили їх хочаб ближе до бардюру то проблему щеб не бачили...
П.С. А доречі знак про заборону стоянки/зупинки там в кроні дерев висить... шо робить ДАІ!?
Відповісти
Романюк!Запропонуй яким чином висадити дитину в школу не порушуючи правил???старші класи самі ходять до школи,а малечу як висадити?придумай місце під парковку,а потім розповідай про порушення.алкашню малюлітню прибери з-під каркбаса-барабаса,а не створюй проблему де її немає.
Відповісти
А якось інші діти ходять до школи, а ви своїх мажорів звикли возити. Там дійсно проблемно проїхати громадським транспортом зранку. Але це ж 4 школа, там "цвіт нації" вчиться, пофіг, що біля інших шкіл на переході машини навіть не зупиняються. Голвоне.щоб біля гімназії тихо і любо
Відповісти
Я свою дитину висаджую по дорозі на роботу,цей процес займає 5 секунд.абсолютна більшість дітей там з простих сімей,а те що там вчиться чиясь дитина з багатшой сім"ї не є підставою називати її мажором.треба зробити місце для паркування,а не лаяти всіх підряд і ображатись на долю,що не вистачає мізків заробити на машину.а на рахунок гром. транспорту-це основна причина проблем на дорозі.кожен водій богдана вважає себе королем доріг,примушуючи всіх оточуючих дихати чадом.
Відповісти
То може проблема не у "мажорах", яких звикли возити, а у тому, що ДАІвці не виконують свою роботу як слід. Варто зазаначити, що біля інших шкіл, як і біля 4 гімназії паркуються автомобілі там де цього не варто робити, різниця лише у розташуванні(4 гімназія саме в центрі міста)
Відповісти
на вишківському перехресті щодня аварійні ситуації. Там би вже давно мав бути світлофор
Відповісти
Давно пора було б звільнити від паркування ту частину дороги. Правильне рішення Романюка, підтримую повністю! І не треба "нити" про висадку дитини. шкіл в Луцьку 26. жодна школа в луцьку не має своєї парковки для батьків, і 4 - НЕ ВИЙНЯТОК!!!!!!!
Відповісти
так біля кожної школи є подібна проблема,чого вчепилися до 4-ї?ви бачите лише наслідок,а не причину.причина в тому,що проспект Волі є одним із найбільш завантажених транспортом,при цьому він є одним з найбільш вузьких.звідси проблема,а не в мажорах справа.біля будь-якої школи батьки висаджують своїх дітей з порушенням ПДР.
Відповісти
Не згідний з дописувачем Гість - школа № 1 має спільну парковку з спортивною школою. А на мою думку суть проблеми можна частково вирішити іншим шляхом - зранку дати можливість заходу дітей з подвіря школи (зі сторони вул.Коперника). При цьому значна частина батьків зможе висаджувати своїх дітей в абсолютно безпесному місці і не створювати проблем для руху громадського транспорту. Свою дочку, коли вона навчалась в початкових класах я саме так привозив до школи.
Відповісти
підтримую Ваші слова, живу поряд з школою №1, зранку там автопарк не гірший ніж біля 4, проте їх не видно з Хмельницького бо заїжають до спорт школи! зранку на Шевченка біля спортшколи теж пробки і бардак!
Відповісти
домовитись із керівництвом закладу щоб відкривали задній двір школи .. Там є купа місця для парковки
Відповісти
ворота з вул Коперника відкриті з 7 ранку, батькам треба донести до їх голів, як можна безпечно і неаварійно привозити діток. То можливо як ДАІ кілька раз штрафане і стане на пр.Волі то дійде батькам що ще є один вхід!
Відповісти
Він закритий!!!! Я пару раз туда привозила , і бігла кругом школи , так що не говоріть якщо не знаєте
Відповісти
Останні новини
Авто біля луцької гімназії створюють аварійну ситуацію
26 листопад, 2014, 10:05