У Луцьку обговорять, чи переносити авторинок з Єршова

У Луцьку обговорять, чи переносити авторинок з Єршова
У Луцьку будуть громадські слухання про зміну місця авторинку.

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради 26 листопада.

Громадські слухання запропонували провести депутати Луцької міської ради, щоб вирішити питання із розташуванням автомобілів та можливої зміни місця розташування авторинку, що на вулиці Єршова.

Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко зазначив, громадські збори матимуть на меті знайти варіанти вирішення проблем із авторинком, адже він занадто «розрісся» і вийшов за встановлені земельні межі.

«У день роботи авторинку там знаходиться майже 5 тисяч автомобілів, які хаотично розміщені і ніким не контрольовані. Авторинок у Луцьку залишиться, але на вулиці Єршова замало місця, щоб вмістити усі автівки. Нам треба радитись із громадою і не приймати самостійних «волюнтаристських» рішень», - зазначив Григоренко.

Депутат також зазначив, що основною проблемою авторинку є невпорядкованість і відсутність нормальних умов для роботи. Він зазначив, що поряд із авторинком знаходиться склад із нафтопродуктами, який вимагає до себе особливого догляду.

«Є небезпека, що у дні роботи авторинку може статися надзвичайна ситуація, а поряд знаходяться люди. Біля ринку часто їздять бензовози, яким часто важко проїхати до нафтобази через хаотичне паркування автівок і затори. Влада пропонує широкий діалог із підприємцями, які можливо матимуть надати якусь територію під авторинок, щоб вивести автомобільні потоки з міста. Можливо, нове місце авторинку буде десь у Луцькому районі. Адже у ДАІ запевняють, що необхідною територією для нормального функціонування авторинку є 10 гектарів землі», - заявив секретар міської ради.

Під час сесії депутати прийняли рішення призначити громадські слухання щодо подальшої долі луцького авторинку на 22 грудня 2014 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авотринок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там крім хаотично розміщених авто на проїжджій частині ще хаотично розставлені цегла та розкладено гілля. Ганьба міста й влади, яка не може знайти альтернативу.
Відповісти
в Крупі на території аеропорту зробітиь авторинок
Відповісти
Григоренко кришує інвесторів, які хочуть, щоб ринок був іля ДПЗ і приносив їм гроші. Там вже ділянку загородили і земля пустує. Тому куплять всіх, аби тільки перенесли до Цукрового.
Відповісти
А що поганого в ринку на Цукровому?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обговорять, чи переносити авторинок з Єршова
26 листопад, 2014, 11:37