Підприємці Луцька проти свята квітів, бо «жарять шашлики»

Підприємці Луцька проти свята квітів, бо «жарять шашлики»
Підприємці Луцька «слізно» просять відмінити свято «Луцьк квітковий».

Про це повідомив депутат Луцької міської ради Олександр Плісецький під час сесії у мерії 26 листопада.

За його словами, до нього неодноразово зверталися підприємці міста, з проханням вплинути на міську раду, щоб відмінити святкування фестивалю квітів «Луцьк квітковий», бо їх постійно змушують робити якісь букети, квіткові композиції.

Луцький міський голова Микола Романюк жартома попросив надати йому списки тих підприємців.

«А тим підприємцям аби тільки шашлики жарити і нічого не робити», - пожартував він.

Начальник відділу зв’язків з громадськістю міської ради Олена Макарова повідомила, що це брендове свято, і на цей фестиваль з’їжджаються люди з різних міст України та гості з-за кордону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не свято квітів - це кладовище квітів...Особливо "приємно" дивитись на наслідки.Це ж "культурний мистецький та екологічний " захід.Заробіток флористів.Головне виділити кошти на композиції.
Відповісти
Яке брендове свято??? Це брєдове свято, насилля над учасниками бо лише просвистування грошей в прірву..., якщо не виражатись ще гіршими термінами!!!!!!!!!!! Краще б розробляли міні-проекти з мікроландшафтами, то досі місто було як ляля гарне... і рози цвіли і жоржини... АААААААААА конкурс на краще утримання будь-якого куточка парку ніхто не хоче організувати??? Слабо, бо це не на 1-н день і тяжко і проблемно - щось постійно доглядати...ГА МАККАРОВНА???
Відповісти
На рахунок ландшафтів це 200% !!!! Краще туди б гроші і сили витрачали.
Відповісти
цілком погоджуюсь - варто вже багаторічні ландшафти створювати, а не тимчасові композиції! кожен підприємець чи фірма - по одній клумбі - і наше місто знову може зажити слави зеленого і квітучого!
Відповісти
ай жартівник у нас мер, дуже зря не виступає в квк, лауреат був би
Відповісти
Романюк просто Петросян. Яке брендове свято? З кожним роком все жалюгідніше стає, бо підприємці і держустанови реально задовбались і ніякого сприяння і допомоги міської ради. А, грамота! Забув! Та і хто з'їзжається? На день міста приїздять делегації, то і соваєте їх туди, бо ж в Замку сидіти весь час не будуть, а окрім нього і піти нема куди
Відповісти
свято за рахунок бюджетників і приватних підприємців!
Відповісти
Хай Романюк розкаже краще скільки грошей з бюджету йде під час війни на кончені квіточки, що виставляють на так званому "святі" державні організації! Іроди!
Відповісти
Це типу "свято" так за..о працівників бюджетних установ, що не сказати. Це ж самі люди мають гроші здавати і щось робити чи флористів наймати. Для чого? Для задоволення марнославства "спеціалістів" типу Василенко?
Відповісти
Останні новини
Підприємці Луцька проти свята квітів, бо «жарять шашлики»
26 листопад, 2014, 18:11